zoekt een

Verzorgende IG tijdens schooluren in de wijkverpleging

Samen met jouw zoon of dochter ontbijten en het tussendoortje en de lunch voor school klaarmaken. En daarna ook in alle rust je kind naar school brengen? Zo ziet de start voor jouw werkdag bij de wijkverpleging regio Oosterhout eruit.

Hoe jouw werkdag eruit gaat zien
Samen ontbijten en de ochtendrituelen doorlopen (met daarbij de aankleed challenge van je kind ? ) om vervolgens gezamenlijk naar school te gaan. Voorschoolse opvang is niet meer nodig, want jouw werkdag begint nadat jouw kinderen naar school zijn gebracht.

09:00 uur: Je checkt jouw zorgroute en gaat op pad en je komt bij de eerste cliënt van de dag. Elk bezoek is echt één op één moment tussen jou en de cliënten, zo ontstaat er waardevol contactje focust op het verlenen van persoonlijke zorg bij de mensen thuis, waarbij de ondersteuning in complexiteit kan variëren. Je betreedt de persoonlijke omgeving van cliënten, waar je aanwezigheid zeer gewaardeerd wordt. Dat maakt het werk zo persoonlijk en afwisselend.

12:00 uur: Op naar school om de kinderen op te halen. Hebben jouw kinderen een continue rooster? Je kunt dan gewoon langer doorwerken.

En hoe ziet jouw werkweekend eruit? Ook dan zijn de aanvangstijden bespreekbaar zodat jij werk en privé goed kunt combineren.

Wat jij nodig hebt voor deze baan
- Je beschikt over een afgeronde opleiding Verzorgende of Verzorgende IG;
- Verder zou het ook super tof zijn als je gezonde dosis humor meeneemt en we mogen genieten van jouw positieve energie.


Wat wij jou bieden
- Een overeenkomst die aansluit bij schoolgaande kinderen voor onbepaalde tijd;
- 12 tot 24 uur per week werken;
- Inschaling conform CAO VVT Verzorgende FWG 35, Verzorgende IG FWG 40;
- Goeie secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. ons eigen scholingsaanbod;
- Doorgroeimogelijkheden door een breed aanbod van zorg.


Interesse?
Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan een waardevolle dag voor onze cliënten? Solliciteer dan direct door op de knop ‘solliciteer direct’ te klikken. We bepalen de startdatum in overleg! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Janny Mulder via janny.mulders@surplus.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Contact

Janny Mulders
Zorgmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur
Egala Zorg

Verzorgende IG op locatie Raffy

Breda
In overleg