zoekt een

Persoonlijk Begeleider

Kies je voor SWZ zorg, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou,als begeleider. Zorg van mens tot mens, met hart en hoofd. 

 

Wat ga je als Persoonlijk Begeleider LG/NAH doen?
Samen met je team zorg je voor een duidelijk, dagelijks programma dat houvast geeft voor onze bewoners. Je geeft de bewoners de zorg en ondersteuning bieden die zij nodig hebben, waarbij zij zich prettig voelen en elke dag hun grenzen kunnen verleggen.  Als Persoonlijk Begeleider heb je inzicht in de zorg- en begeleidingsvragen van de cliënt en weet je deze samen met de cliënt en de betrokken ondersteuners methodisch te vertalen naar een Persoonlijk Plan. Voor collega’s ben je een coach en ondersteuner bij de uitvoering van het persoonlijk plan en vervul je een coördinerende rol binnen het netwerk van de cliënt.

WV Tonnaerstraat/Palladiostraat (team 1) bestaat uit 2 locaties, namelijk Tonnaerstraat en Palladiostraat. Op de Tonnaerstraat (je standplaats) hebben wij 12 bewoners welke wisselende zorg/begeleiding nodig hebben. Op de Palladiostraat hebben wij ook 12 bewoners, welke een grote(re) mate van zelfstandigheid hebben en welke zorg/begeleiding op afspraak krijgen. Al onze bewoners hebben niet aangeboren hersenletsel en/of lichamelijke/licht verstandelijke beperking.

Ons team bestaat uit enthousiaste en flexibele medewerkers, welke een goed hart hebben voor de bewoners. Kom gerust een keer langs voor een kop koffie/thee of een glaasje fris om eens kennis te maken met de collega’s en de bewoners! 

Hoe verleg je de grenzen?
Dat doe je samen met het team dat bestaat uit persoonlijk begeleiders en begeleiders. Het team is zelforganiserend ingericht. De rolverdeling binnen het team bepalen jullie zelf. Je krijgt volop de kans om te groeien in jouw rol. We werken samen vanuit onze waarden: verbinding, vertrouwen en vakmanschap.

Wat krijg je bij SWZ?
Samen kijken we naar de best passende contractvorm waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. De functie valt binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 35 voor 20-28 uur in de week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Met flexibele werktijden die passen bij jouw agenda. Wil je af en toe meer werken? Dan kan dat via ons flexbureau Werknet. Dit zijn onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.537,- en € 3.432,- o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag;
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris;
  • deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn pensioen; 
  • tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitness abonnement of tablet door een fiscale regeling;
  • de mogelijkheid om te groeien door breed aanbod opleidingen en trainingen.

Wat vragen wij van jou?
Waar anderen tegen problemen oplopen, zie jij een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wereld van de cliënt. Ook heb je:

  • een diploma op mbo-niveau 3, bijvoorbeeld richting Maatschappelijke Zorg, SPW Gehandicaptenzorg of Verzorgende (IG);
  • affiniteit met cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH);
  • ervaring en affiniteit met lichamelijke verzorging (ADL) en hulpmiddelen;
  • een agenda die het toelaat om ongeveer om de week een weekenddienst te draaien.

Interesse?
Ben je er klaar voor om als begeleider LG/NAH grenzen te verleggen van cliënten, je collega’s en die van jezelf? Wacht dan niet langer en verras ons met je sollicitatie!

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg