zoekt een

Gespecialiseerd (psychiatrisch) Verpleegkundige Hazelaar - Corneille (V230292)

Wie ben jij en wat ga je doen
Als verpleegkundige vind je het fijn verantwoordelijkheden te dragen en handelt daar ook naar. Je hebt voldoende vakinhoudelijke kennis in huis om complexe handelingen te verrichten. Je werkt volgens het zorgplan, binnen de vastgestelde kaders en stelt rapportages op. Je hebt ook een coördinerende rol. Samen met je team draag je bij aan de zorg voor en het welzijn van onze cliënten. Je zit vol passie, creativiteit en positiviteit en je neemt daar je collega’s in mee.

Afdeling Corneille is naast een verpleegkundige die bovenstaande taken uit kan voeren ook op zoek naar een verpleegkundige die kennis heeft omtrent psychiatrische ziektebeelden/gedrag. Iemand die deze kennis uitdraagt op de afdeling en collega’s coacht.

Meer weten?
Bel met Anouk Kivits, Senior verpleegkundige, 06-28 89 13 16 en/of Anke Horrevorts- Swaans, Senior verpleegkundige 013- 464 4937.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
 • Een salaris van voor mbo niveau 4 van €2.949,59 - €3.575,63 per maand (FWG45) en voor hbo €3.025,81 - €4.061,27 per maand (FWG50) bij een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24-32 uren per week, in te vullen in alle diensten volgens rooster. Het aantal uren is bespreekbaar.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
 • We bieden je volop ruimte voor ontwikkeling en schenken veel aandacht aan scholing en deskundigheidsbevordering.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Een mbo-diploma Verpleegkunde of psychiatrisch verrpleegkundige of hbo-v met BIG-registratie.
 • Relevante werkervaring en actuele praktische kennis.
 • Kennis van en ervaring met GGZ-problematiek in combinatie met onbegrepen gedrag/gedragsproblematiek.

Kom je bij De Wever werken, dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Waar werk je
Afdeling Corneille is een gespecialiseerde afdeling met complexe zorg, waar naast lichamelijke en psychische zorg, structuur de boventoon voert. Op de afdeling verblijven cliënten met verschillende ziektebeelden, waaronder NAH, Korsakov en CVA. Ook GGZ gerelateerde zorg wordt geboden op deze afdeling.

De afdeling bestaat uit twee teams en per team verschillende leefmilieus zoals:
 • Sfeer; met als doel om een warme, stimulerende omgeving te creëren waarbij sociale interacties ondersteund worden
 • balans; met als doel een veilige, huiselijke en gestructureerde leefomgeving voor cliënten die behoefte hebben aan extra ondersteuning in de zorg
 • begrenzing; met als doel een veilige omgeving te creëren door prikkelreductie, het bieden van houvast en het inspelen op de eigenheid van de bewoners waardoor gedragsproblemen en conflicten worden verminderd
 • structuur; met als doel een veilige omgeving te creëren door structuur en duidelijkheid waardoor de zelfredzaamheid van de bewoners vergroot wordt.

Deze leefmilieus worden afgestemd op de aanwezige clientengroep en kunnen in de tijd wisselen.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Anouk Kivits (senior verpleegkundige)
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures