zoekt een

Helpende (plus) Somatiek

Team Haga zoekt Helpende (plus)! Heb jij affiniteit met somatiek en draag jij graag bij aan het welzijn van mensen in een woonzorgcentrum?

Dan is dit iets voor jou!
Als Helpende (plus) draag je positief bij aan het welzijn van cliënten en stimuleer je de zelfredzaamheid met behoud van regie en eigenwaarde.

Haga is een kleinschalige woonzorg-locatie van Thebe waar het 'dorpse gevoel' nog merkbaar is. Ondanks de kleinschaligheid zijn de werkzaamheden afwisselend en krijg je te maken met een breed scala aan zorgbehoeften.

Ons doel is om zorg te bieden die zo goed mogelijk aansluit op de behoefte van ieder individu (persoonsgerichte zorg), waarbij het ‘thuis’ gevoel voor zowel de bewoners als hun naasten centraal staat.

Jouw werkdag
Je ondersteunt de bewoners van de somatische afdeling bij de dagelijkse handelingen (ADL). Je hebt volledige aandacht voor de bewoners waarmee je tijdens je werktijd contact hebt. Je bent oprecht belangstellend naar hun verhaal en hebt respect voor hun wensen en vragen. Je stelt de bewoner centraal en organiseert daaromheen, in goed overleg met je collega’s, alle daarmee samenhangende ondersteunende werkzaamheden.
Tijdens je werk is er een team van collega’s in de buurt met wie je altijd kunt overleggen. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s.
Kortom, een leuke dynamische baan waarin JIJ het verschil maakt voor de bewoners van Haga.

Binnen team Haga is, naast aandacht voor de bewoners, ook veel aandacht voor jou en jouw (ontwikkel)behoeften. Omdat wij een kleine locatie zijn, kent iedereen elkaar en zijn de lijntjes kort. We doen het samen!

Over jou
  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende (plus) mbo niveau 2 of je bent bereid het certificaat helpende plus te behalen.
  • Je bent mensgericht, betrokken en flexibel.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook graag onderdeel van een team.
  • Je denkt in mogelijkheden en denkt graag mee over wat de beste zorg op individueel niveau is.
  • Je hebt welzijn hoog in het vaandel staan en ziet het als jouw verantwoordelijkheid om bewoners niet alleen goede zorg te bieden, maar ook om bij te dragen aan een fijne dag voor bewoners.
  • Uren in overleg.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.210,77 - max. € 2.853,86, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Magdalena Kaluzynska- Drozdek (Kwaliteitsverpleegkundige) via telnr. 06-22844734.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier
alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Helpende (plus) en Verzorgende IG Flexpool

Nuland
16 - 24 uur
Van Neynsel

Helpende Eemwijk 24 uur

's-Hertogenbosch
20 - 24 uur