zoekt een

Begeleider niveau 5 Het Kloosterhuys

Met een beperking kun je niet altijd thuis wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen met hun kind/verwante en met fittin naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

Met wie ga je werken?
Reinheid, Rust, Regelmaat en Respect zijn de kernwaarden van waaruit het Wooninitiatief de zorg en begeleiding wil vormgeven. Het Kloosterhuys biedt ruimte aan 24 cliënten met een verstandelijke beperking. Alle cliënten beschikken over een eigen appartement met eigen sanitair. Voor een beperkt aantal cliënten met een lichamelijke beperking is er een zorg appartement beschikbaar. Bij het Kloosterhuys gaan cliënten wonen met een EVB/MVB profiel. Een aantal heeft een stoornis in het autismespectrum. De nadruk ligt op het groepswonen, waarbij warme zorg en aandacht ook individueel van belang is.

Dit ben jij
Je werkt mee in de zorg en bent persoonlijk ondersteuner. Daarnaast coach en ondersteun je jouw collega’s op inhoud van zorg en neem je ze mee in het veranderproces. Jij weet hoe je verbinding moet maken en bent van nature een echte samenwerker. Jij bent diegene die alles in goede banen weet te leiden en groeit zelf als je anderen kan laten groeien. Met jouw ervaring en kennis kun je een bijdrage leveren aan de vraagstukken die complex zijn en ben je een sparringpartner voor de teamleider en collega’s.

Waar anderen beperkingen zien, zie jij vooral mogelijkheden. Deze positieve instelling werkt aanstekelijk. Je kan goed schakelen tussen diverse zorgvragen en vindt het leuk om persoonlijk ondersteuners te coachen. Daarbij zie je een uitdaging in het werken in de driehoek van medewerker, bewoner en netwerk. Jij kan teamleden meenemen in het vertalen van begeleidingslijnen en visie.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor minimaal 24 uur, meer uren zijn in overleg zeker mogelijk.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.766,- en € 3.861,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlof uren die je flexibel kunt inzetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting Zorg en Welzijn / Pedagogiek/ SPH.
  • Je hebt tact, bent geduldig, oplossingsgericht en positief ingesteld.
  • Je hebt ervaring met de doelgroep EVB/MVB.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met nacht/slaapdiensten.

Voor meer informatie kan je contact opnemen Wesley van Turnhout via; 06-51142757.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Franciscus Maria van Turnhout
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Ambulant behandelaar/ Ouderschapsbemiddelaar - Maashorst Reek

Reek
20 - 32 uur
Amarant

Persoonlijk Begeleider complex ODC Kobalt

Tilburg
24 - 32 uur