Medewerker Frontoffice GGZ - Ypse Basis GGZ

Waar je komt te werken
Ypse, onderdeel van de Reinier van Arkel holding, is gevestigd in Gezondheidscentrum Den Bosch West, Gezondheidscentrum San Salvatorkerk, in de binnenstad van Den Bosch en vanaf januari 2024 ook in Zaltbommel.

Wat Ypse doet
Ypse versterkt de geestelijke gezondheidszorg in de eerste lijn, door onder andere actief te zijn in de directe woonomgeving van cliënten in nauwe samenwerking met huisartspraktijken en Reinier van Arkel (SGGZ). Medewerkers van Ypse bieden hulp aan mensen van alle leeftijden, met lichte en matig ernstige psychische klachten. Dat kan zijn in de vorm van individuele trajecten, eHealth maar ook in de vorm van groepstrainingen. Daarnaast zet Ypse in op vroege herkenning en preventie van klachten. De werkwijze van Ypse is gebaseerd op de herstelvisie en draagt bij aan het voorkomen van medicaliseren en het herstellen van de eigen kracht. Er wordt oplossingsgericht ingegaan op vragen van cliënten van alle leeftijden, waarbij het steunsysteem van de cliënt een belangrijke rol wordt toebedacht. Er is altijd sprake van gezamenlijk beslissen waarbij wordt aangesloten bij de wensen van de cliënt.

Wie worden je collega’s?
Ypse is een jonge, dynamische zelfstandige organisatie. Ypse bestaat sinds 2013 en heeft zich in haar korte bestaan ontpopt tot een in de regio bekende instelling voor Generalistische Basis GGZ en preventie. Vanaf het begin is Ypse gestaag gegroeid, maar is desondanks een platte organisatie met korte lijnen gebleven. Op dit moment bestaat Ypse uit ruim 40 collega’s, in je dagelijkse werkzaamheden werk je het meest intensief samen met het team op de locatie, wat bestaat uit ongeveer 4 tot 10 collega’s. Je komt te werken in een team waarin niet alleen hard gewerkt wordt maar ook aandacht is voor kwaliteit van zorg – en voor elkaar. Initiatief tonen, outside the box denken en zelfontplooiing worden gewaardeerd. Onze gezamenlijke doelstelling is het bieden van zo goed mogelijke cliëntenzorg én veel plezier ervaren in ons werk! Dit doel wordt bereikt door ieders kwaliteiten te benutten en te waarderen.

Vier collega’s bemensen de front- en backoffice, als frontofficemedewerker ben je de vijfde collega die samen met hen zorgdraagt voor een goede ondersteuning van het primaire proces (in de breedste zin van het woord). Efficiëntie, gastvrijheid, nauwkeurig, zelfstandig en flexibel zijn kernwoorden die in jouw werk tot uiting komen! Dagelijks draag je zorg voor een goede telefonische en digitale bereikbaarheid, de clientadministratie in het aanmeldproces en je onderhoudt systemen.

Wat wij van je vragen
Wij zijn op zoek naar een frontofficemedewerker met een (zorg)administratieve opleiding op mbo-niveau. Het is erg belangrijk dat je het Microsoft Office-pakket zeer goed beheerst, en jij je met gemak digitale systemen (zoals ons elektronisch patiëntendossier) eigen kunt maken. We zijn vooral op zoek naar een collega die goed bij ons team past en de hierboven genoemde competenties bezit, (ruime) werkervaring is een mooi bijkomend voordeel maar zeker geen must. Om goed en efficiënt met je collega’s samen te kunnen werken ben je een echte teamplayer; je stemt makkelijk taken met elkaar af en neemt initiatief. Samen met jouw collega’s van de frontoffice dragen jullie zorg voor een continu bezetting gedurende de week. Je bent communicatief vaardig en initiatiefrijk. Het is wenselijk dat je jouw contracturen verdeeld over drie of vier werkdagen, bij voorkeur ben je beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.

Wat kunnen wij je bieden
  • Het allerbelangrijkst is dat we een warme, fijne werkomgeving bieden waarin je korte lijnen hebt met alle collega’s (zowel de ondersteunende diensten als jouw collega’s in het primaire proces). Met zijn allen zijn we één team!
  • Inschaling binnen FWG 30, CAO GGZ (tussen € 2.163 en € 2.947 bruto per maand o.b.v. 36 uur). In januari 2024 wordt het salaris 2% verhoogd.
  • We bieden je in eerste instantie een overeenkomst voor de duur van 1 jaar (uren in overleg) bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden zal dit worden verlengd.
  • Een inspirerende en professionele, maar ook gezellige werkomgeving, waar je in de gelegenheid bent om je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling.

Waar je komt te werken
Ypse, onderdeel van de Reinier van Arkel, is met haar hoofdlocatie gevestigd in Gezondheidscentrum Den Bosch West. Daarnaast heeft Ypse vestigingen in Gezondheidscentrum San Salvatorkerk, de binnenstad van Den Bosch en opent in januari 2024 ook een locatie in Zaltbommel. We zijn ons op dit moment aan het oriënteren op de markt om ons in de toekomst elders uit te breiden.

Solliciteren en meer informatie?
Ben je enthousiast geworden van deze functie? Graag zien we jouw (eveneens) enthousiaste motivatiebrief met cv tegemoet! Stuur je motivatie(brief) en CV in via ''solliciteer hier'' button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel. Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.
Meer informatie over Ypse is te vinden op www.ypse.nl. Daarnaast kun je informatie inwinnen en voor vragen terecht bij de frontoffice, Zij zijn te bereiken via mail: info@ypse.nl of telefonisch via 073 22 000 44.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Contact

Tanja Dankers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Vughterstede

Ambtelijk Sectretaris

Vught
4 - 8 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Managementassistent raad van bestuur

's-Hertogenbosch
20 - 24 uur
Reinier van Arkel

Zorgadministratief medewerker Jeugd

Helmond
24 - 32 uur