zoekt een

Fysiotherapeut Tongelre & deAkk

Wij zoeken een Fysiotherapeut

Jij bent een zorgmaker van nu. Altijd in ontwikkeling. Jij bent daar waar de energie stroomt. Met positiviteit. Jij zorgt voor een goede flow. Dit maakt jou uniek. Vooroplopen, dat wil je. Soms in een stroomversnelling en soms tegen de stroom in, maar je bent altijd in beweging. Je kijkt waar het beter kan. Voor jou én voor ons. Want zorg doen we samen.

Samen met jou bouwen we heel graag verder aan een sterke bedrijfscultuur! Tegelijkertijd geef jij een boost aan je loopbaan en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een win-win, toch?

Over Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Wat ga je doen?

Samen met de cliënt ga je op zoek naar de best passende behandeling bij zijn/haar hulpvraag. Dit kan individueel, in een groep of multidisciplinair zijn. Zowel met je directe collega’s in het centrum, als met het gehele team van fysiotherapeuten werk je aan de ontwikkeling binnen onze discipline fysiotherapie. Je bent betrokken bij de begeleiding van studenten, participeert in onderzoeken en projecten en onderhoudt je eigen netwerk.  

 Wat vragen wij van jou?

 • Een hbo-diploma fysiotherapie
 • Je bent ondernemend, hebt affiniteit met het opzetten van nieuwe projecten, kan zelfstandig werken, maar bent ook collegiaal en werkt graag samen;
 • Affiniteit voor een brede patiëntenpopulatie;
 • Affiniteit en/of ervaring met ouderen/ orthopedische klachten is een pré;
 • Je neemt initiatief en bent innovatief en proactief;  
 • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid;  
 • Goede communicatieve vaardigheden;  
 • Je bent bereid tot het begeleiden van groepsactiviteiten.  

Stroomz Tongelre & Stroomz De Akkers

Je zult gaan werken bij zowel Stroomz-locatie Tongelre als Stroomz De Akkers. Op locatie Tongelre zul je vooral 1 op 1 behandelen. Groepslessen zoals medisch fitness of bewegen voor ouderen worden op locatie de Akkers gegeven. Beide vestigingen hebben naast de kern-disciplines huisartsenzorg en fysiotherapie nog enkele andere disciplines op locatie, waaronder podotherapie, diëtiek, verloskundigenpraktijk, psychosociale zorg en logopedie. Het aanbod verschilt per centrum.

De dagelijkse patiëntenzorg staat op de eerste plaats bij Stroomz. Dichtbij, laagdrempelig en persoonlijk; dat is eerstelijnszorg volgens Stroomz. Achter de schermen worden de centra ondersteund op het gebied van o.a. HR, financiën en communicatie door ons team op het bedrijfsbureau. 

Wat bieden wij jou?

 • Een plek in een leuke en grote groep fysiotherapeuten. Het is een vooruitstrevend team dat zich continue aan het (door)ontwikkelen is. Binnen het team is er ruimte om door te groeien, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk gebied;
 • Laagdrempelig contact met verwijzers en samenwerking met andere disciplines;
 • Een locatie waar we over alle benodigde faciliteiten beschikken;
 • Een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, fietsenplan en opname in pensioenfonds PFZW;
 • Een min-max contract van 24-38 uur;
 • Onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz;  

Solliciteren:

Raak jij al enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteren' aan de rechterkant en laat je gegevens achter! De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 16 november in de ochtend, houd dan dus een plekje vrij in je agenda!

Laten we kennismaken:

Voor inlichtingen over de vacature, of als je een kijkje wil komen nemen, kun je contact opnemen met Robert Hazenberg - Clustermanager tel.nr: 06 – 1532 9662 | r.hazenberg@stroomz.nl.

Recente vacatures

M√°xima MC

Apothekersassistent poliklinische apotheek

Veldhoven
24 - 36 uur
Vivent

Ergotherapeut (zwangerschapsverlof)

Rosmalen
20 - 24 uur
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg