Senior inkoper

Zorggroep Elde Maasduinen is per direct op zoek naar een senior inkoper voor 32 tot 36 uur per week.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
Als ervaren inkoper ben jij mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het inkoopbeleid. Samen met de budgethouders stel je de inkoopkalender op en zorg je dat deze wordt geborgd en uitgevoerd. Ook neem je de leiding in offerte-trajecten: je vraagt offertes op, beoordeelt deze en stelt samen met interne opdrachtgevers programma’s van eisen op. Je streeft hierbij altijd naar duurzaamheid en samenwerking met leveranciers en andere zorgorganisaties.

Om tot een kwalitatief betere en kostenefficiëntere inkoop te komen, inventariseer je de wensen uit de organisatie, waarbij je goed luistert naar de (zorg)collega's. Zij hebben het meeste belang bij een soepel bestelproces (via AFAS inkoop), daarom ben jij nauw betrokken bij de implementatie van nieuw inkoopbeleid. Samen met de budgethouders evalueer je, in het kader van contractbeheer, regelmatig de dienstverlening van onze leveranciers.

Jouw team:
Je wordt als inkoper onderdeel van de afdeling financiën. Hier werken professionals met allerlei expertises: financiën, planning & control, inkoop, en de zorg- en salarisadministratie. Jouw team (Inkoop) bestaat samen met jou uit 3 collega’s. Je werkt nauw samen met de collega’s van ‘Facilitair’, ‘HR’, ‘ICT’ en de collega’s in de zorg. Je rapporteert aan de manager financiën.
Wij vragen
Verbetering van de kwaliteit, risicovermindering of TCO verlaging: denken in oplossingen en kansen is jouw tweede natuur. Met deze instelling weet jij een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onze zorg. Trends, ontwikkelingen, prijzen en concurrenten volg je op de voet en je informeert het management hierover. Je bent altijd op zoek naar nieuwe producten of diensten die een aanvulling of verbetering kunnen zijn voor Zorggroep Elde Maasduinen.

Signaleer je kansen of verbeteringen, dan maak je een inschatting van kansen en bedreigingen in de markt. Daarna vertaal je jouw ideeën naar strategische en tactische adviezen.
Doordat jij klantgericht bent, communicatief sterk én innovatief weet je mensen te stimuleren. Samen met het team komen jullie tot kwalitatief betere en kostenefficiëntere leveranciers.

Als senior inkoper ben je analytisch sterk en kun je snel schakelen en creatieve oplossingen bedenken. Ook onder hoge werkdruk ben je probleemoplossend en vindingrijk. Daarnaast heb je:
•    Een HBO-diploma, bij voorkeur in een commerciële of bedrijfskundige richting, aangevuld met een relevante inkoop vakopleiding
•    Ruime ervaring als (senior) inkoper, bij voorkeur in de zorg
•    Ervaring met het implementeren en ontwikkelen van jaarplannen en inkoopbeleid
•    Je bent vanzelfsprekend goed in (contract)onderhandelingen
•    Je hebt oog voor de relatie en kunt op meerdere niveaus het gesprek aan gaan.

Wij bieden
Met hart en ziel je vak uitvoeren, binnen een leuk team én met een fijne werksfeer. Dat is werken bij Zorggroep Elde Maasduinen. Hierbij horen uiteraard goede arbeidsvoorwaarden:
•    Ruimte om je visie uit te dragen en te bouwen aan onze organisatie in een uitdagende functie;
•    Inschaling op basis van kennis en ervaring in schaal FWG 60 VVT (minimaal € 3.676,03 en maximaal € 5.457 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband);
•    Een contract voor 32-36 uur voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
•    Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT: wij bieden onder andere een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, pensioenopbouw bij PFZW en diverse opleidingsmogelijkheden;
•    De mogelijkheid om thuis te werken.

Interesse?
Is denken in oplossingen en kansen jouw tweede natuur? En heb je daarbij oog voor kwaliteit, risicovermindering en TCO? Wil je meer informatie of heb je vragen neem dan contact op met Jos van Daele (manager financiën): 06-13718837.
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via de volgende link: Vacature 103-280 Senior inkoper - Senior inkoper - Werken bij Zorggroep Elde Maasduinen (werkenbijzgem.nl)
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-280.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Face to Face thuisbegeleiding

Ambulant begeleid(st)er regio Eindhoven

Budel
28 - 36 uur
Silver Psychologie

Kwaliteitsfunctionaris

Tilburg
Parttime
Huisartsencoöperatie West-Brabant

Psysician Assistants en Verpleegkundig Specialisten in de ...

Roosendaal
In overleg