zoekt een

Persoonlijk begeleider, Roost 8-10

Iedere woning heeft zijn eigen, unieke sfeer en samenstelling. In beide woonhuizen wonen zeven cliënten met verschillende lichamelijke aandoeningen en gedragsproblematiek. Voor de bewoners is het belangrijk dat zij de zorg krijgen die bij hen past. Dit vraagt om een voor de cliënt passende begeleidingsstijl.

Voor ons woonhuis Roost 8-10 zijn we op zoek naar persoonlijk begeleiders intensieve zorg, voor 24-36 uur per week.

Wat ga je doen?
Iedere woning heeft zijn eigen, unieke sfeer en samenstelling. In beide woonhuizen wonen zeven cliënten met een (zeer) ernstige beperking. Hierbij is sprake van verschillende lichamelijke aandoeningen en gedragsproblematiek.
De bewoners van de twee woonhuizen zijn divers in zowel verzorging als begeleiding wat maakt dat er uiteenlopende zorgvragen zijn. Onze zorg is daarom enerzijds gericht op structuur en het behoud van vaardigheden. Anderzijds richten we ons op het aanpassen van zorg op de zorgvraag, omdat de meerderheid van de bewoners ouder aan het worden zijn. Binnen de woonhuizen staat sfeer centraal. Hierin is het belangrijk dat er altijd gekeken wordt naar de behoefte van de cliënt. 

Wat we nodig hebben
Voor de bewoners is het belangrijk dat zij de zorg krijgen die bij hen past. Dit vraagt om een voor de cliënt passende begeleidingsstijl. Voor een goede continuïteit van zorg verwachten we dat je klein kunt kijken, creatief om kunt gaan met veranderingen en de werkzaamheden goed kan plannen en organiseren. De teams werken met elkaar samen, waardoor je binnen korte tijd ook in het andere team wordt ingewerkt om elkaar te kunnen ondersteunen. 

Wat neem je mee?
Heb jij een diploma verpleegkunde, persoonlijk begeleider, maatschappelijke zorg of social studies? Ben jij flexibel, heb je inlevingsvermogen en de juiste communicatieve vaardigheden? Weet jij een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van zorg en kun je deze op een passende manier voor de cliënten coördineren? Je bent van harte welkom in ons team!

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie in een veranderende organisatie en omgeving. Een persoonlijk begeleider intensieve zorg wordt in FWG 45 ingeschaald. Kom je werken bij Severinus dan hebben wij de intentie om na 1 tijdelijke overeenkomst jou een vast contract te bieden. Gewenste startdatum in overleg.

Interesse?
Wil je een keer kennis komen met de bewoners of het team dan ben je van harte welkom! Neem voor meer informatie contact op met Chris van Alst, teammanager via telefoonnummer: 06 291 26 915.
We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 21 december a.s. via onderstaande sollicitatieknop. 

Sfeer proeven op afstand? Luister onze podcast!
Ben je benieuwd naar verhalen van de werkvloer? Of zou je graag eens sfeerproeven? In onze podcast-serie ‘Werken bij Severinus’ vertellen enkele medewerkers over hun baan. Zo krijg je de mogelijkheid om Severinus te leren kennen. En als extra bonus maak je vast eens kennis met enkele cliënten. Je luistert de podcast hier: https://anchor.fm/severinus

Goed om te weten

  • Kom je bij ons werken? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register.
  • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Administratief medewerker Reclassering Eindhoven

Eindhoven
16 - 24 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Adviseur Verhuur

Eindhoven
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Lid Patiëntenraad Catharina Kanker Instituut

Eindhoven
In overleg