zoekt een

Regiebegeleider, Honk 3-5

Als regiebegeleider ondersteun je een team bij de zorgverlening en bij complexe begeleidingssituaties. Honk 3-5 is een betrokken team die de eigenheid van hun cliënten respecteert. Het is belangrijk dat je warme en passende zorg kan bieden vanuit je hart, afgestemd op de zorgvraag van de cliënten.

Wij zijn op zoek naar een Regiebegeleider voor 28-36 uur per week. Het betreft een tijdelijke functe tot aug 2024.

Maak kennis met Severinus
 
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking, autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen met iedereen die, op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken is. 

Wat ga je doen?
Als regiebegeleider ondersteun je een team bij de zorgverlening en bij complexe begeleidingssituaties. Daarnaast verleen je ook zelf directe zorg aan de bewoners. Het is aan jou om samen met het team de kwaliteit en veiligheid in de zorg, zowel voor bewoners als medewerkers, te bewaken.

Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team en de individuele deskundigheid van medewerkers, gericht op de kwaliteit van zorg.

Hierbij ben je de steun en toeverlaat van de Teammanager, die hiërarchisch gezien verantwoordelijk is voor de (persoonlijke)ontwikkeling van de teamleden.

Maak kennis met het team en woonhuis.
Honk 3-5 is een geschakeld woonhuis met twee verschillende doelgroepen en worden begeleid door een team. Op Honk 3 wonen 6 heren en 1 dame in de leeftijd van 16 tot 60 jaar, met een (zeer) ernstig verstandelijke beperking. Op Honk 5 wonen 2 dames en 4 heren met een matig verstandelijk beperking. Op beide kanten kan complex gedrag voorkomen.

Honk 3-5 is een betrokken team die de eigenheid van hun cliënten respecteert. Het is belangrijk dat je warme en passende zorg kan bieden vanuit je hart, afgestemd op de zorgvraag van de cliënten. Je bent bereid om in een relatie met de cliënten te investeren waardoor je hen leert kennen en begrijpen. Je bent flexibel, kunt klein kijken en aansluiten bij de vraag van de cliënt. Het team van Honk 3-5 draagt hier met alle creativiteit en humor zorg voor. Het is aan jou en het team om de deskundigheid samen te bewaken. Hierbij verlies je de doelstellingen en opgestelde visie van het team niet uit het oog. Dankzij jouw ervaring weet jij precies hoe je dit gaat aanpakken!

Het is belangrijk dat je zichtbaar en toegankelijk bent voor de medewerkers. Samen gaan we komend jaar op pad om vorm en inhoud te geven aan het proces van een team te worden.

Salaris en meer 
Severinus zet volle bak in op jouw welzijn en vitaliteit met de Severinusdagen en ons leerplein. Omdat er soms iets gebeurt wat je niet alleen kan en wil oplossen, is er een gestructureerd vangnet. Omdat jij tussen de 28-36 uur per week met enthousiasme op de werkvloer staat, kun je rekenen op:  

 • 28-36 uur per week;
 • een brutomaandsalaris van maximaal € 4.140,- op basis van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FG50). Per 1 december 2023 komt er een loonverhoging van 3% en in 2024 nog eens 4%; 
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutojaarsalaris. 
 • 8% vakantiegeld 144 vakantie-uren als je 36 uur per week werkt.  
 • 57 uur Balansverlof per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.  
 • een rooster afgestemd op je leven met ochtend-, middag-, avond- of nachtdiensten.  
 • een contract voor onbepaalde tijd na 1 tijdelijke overeenkomst.  
 • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten. 
 • een reiskostenvergoeding van € 0,8 cent per kilometer. Vanaf januari 0,16 cent. 
 • onbeperkt toegang tot het online leerplatform met onder andere e-learnings over de Wet Zorg en Dwang, medicatie of fysieke trainingen zoals weerbaarheid. 
 • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren in de doelgroep via de Severinus Academie. 
 • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, waarbij Severinus 12,9% van de premie betaalt. 
 • een fietsplan, pc-plan en een bijdrage voor je sportabonnement. 

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.

Wat neem je mee?
Heb jij een afgeronde relevante agogische of verpleegkundige opleiding op HBO niveau? Ben jij in staat om feedback te kunnen en durven geven en ontvangen? We zijn op zoek naar een regiebegeleider die beschikt over een helicopterview. Ben jij het organisatorisch talent waarnaar wij op zoek zijn? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Interesse?
Kom jij het team versterken? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lianne Berserik, teammanager. Dit kan via het telefoonnummer 06 – 29 63 04 98. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 21 december as via onderstaande sollicitatieknop.

Recente vacatures

Diagnostiek voor U

Moleculair (Micro-) Biologisch Analist

Eindhoven
28 - 32 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST LVB therapeut - De La Salle Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur
MO Den Bosch

Woonbegeleider Voorziening Langdurig Verblijf

's-Hertogenbosch
In overleg