zoekt een

Begeleider, Platanenlaan 6-8

In ons woonhuis wonen volwassen cliënten maar ook kinderen en jongeren die nog volop in ontwikkeling zijn. De leeftijden variëren tussen de 14 en 65 jaar. Onze cliënten zijn graag buiten, houden van fietsen, wandelen en zwemmen maar ook van gezellige binnen activiteiten zoals; spelletjes, puzzelen en muziek luisteren.

Voor ons woonhuis Platanenlaan 6-8 zijn we op zoek naar een begeleider intensieve zorg. De uren zijn bespreekbaar.

Maak kennis met Severinus  
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking, autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen, met ongeveer 1200 medewerkers, die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken zijn.

Wat ga je doen
Je komt terecht in een stabiel team waarvan de meesten al een tijd met veel plezier werken. Het accent op Platanenlaan 6-8 ligt op intensieve zorg waarbij op Platanenlaan 8 wat meer basiszorg verleend wordt.

Twee woonhuizen met in totaal 13 cliënten met ieder zijn eigen specifieke zorgvraag/meerzorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan autisme en epilepsie. Het betreft volwassen cliënten maar ook kinderen en jongeren die nog volop in ontwikkeling zijn. De leeftijden variëren tussen de 14 en 65 jaar. Onze cliënten zijn graag buiten, houden van fietsen, wandelen en zwemmen maar ook van gezellige binnen activiteiten zoals; spelletjes, puzzelen en muziek luisteren. Het lijntje behouden met de cliënten is belangrijk.

Wat we nodig hebben
Als begeleider voor de cliënten is het belangrijk dat zij zich veilig en begrepen voelen, je straalt duidelijkheid en vertrouwen uit, zodat de cliënten weten waar ze aan toe zijn. Je hebt affiniteit met en empathie voor de doelgroep. Je bent ontwikkelingsgericht. Het team heeft iemand nodig die meedenkt en het zorgproces rondom een of enkele cliënten begeleid. Je bent een teamspeler en durft fouten te maken en wil daarvan leren. Je staat stevig in je schoenen en neemt duidelijk de regie in de aan jou toegewezen zorg.

Wat neem je mee?
Kun je goed kijken en luisteren naar wat de cliënt op zijn manier probeert te vertellen? Is het aanpassen van jouw communicatie aan wat de cliënt begrijpt jouw kracht? Durf je buiten de kaders te denken en ben jij degene die zich hard maakt voor de cliënt en dit weet te communiceren naar collega’s toe? Vergeet dan niet te solliciteren als je in het bezit bent van een zorgdiploma (minimaal niveau 3).

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving waar je uitgedaagd wordt je kennis direct praktisch te maken en het beste uit jezelf en je collega’s te halen.
  • Severinus vindt je loopbaanontwikkeling belangrijk, dus aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling is zeker aanwezig.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van diplomering en ervaring word je ingedeeld binnen functieschaal 40.
  • Je kunt deelnemen aan bedrijfsfitness, PC en fietsplan.
  • In eerste instantie start je voor minimaal 7 maanden, daarna kom je in aanmerking voor een contract voor onbepaalde tijd.

Wil je meer weten?
Bel ons om een afspraak te maken om een keer gezellig langs te komen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Giel Verdonschot, teammanager via telefoonnummer: 0621666352. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 14 december 2023 via onderstaande sollicitatieknop. 

Goed om te weten

  • Kom je bij ons werken? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register.
  • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
  • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Administratief medewerker Reclassering Eindhoven

Eindhoven
16 - 24 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Adviseur Verhuur

Eindhoven
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Lid Patiëntenraad Catharina Kanker Instituut

Eindhoven
In overleg