zoekt een

Weekendmedewerker Restaurant

Cliënten kunnen binnen Severinus een feestje vieren voor hun familie en vrienden. Dit verzorgen wij als weekend personeel met veel plezier. Hierbij kun je denken aan uitgifte van drankjes, klaarmaken van buffetten en rondgaan met hapjes. Deze werktijden zijn dus wisselend per feestje.

Maak kennis met Severinus
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking,autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen, met ongeveer 1200 medewerkers, die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken zijn.

Over de Soos
Iedere zondag wordt er voor de cliënten van Severinus een Soos georganiseerd. Hier komen zij langs voor een hapje en een drankje, maar ook om gezellig samen te zijn met vrienden en familie. Daarnaast verkoop je etenswaren, zoals snoep, koekjes en chips. Deze werktijden zijn elke week hetzelfde, van 13:30 – 17:00 uur.

Over feestje
Cliënten kunnen binnen Severinus een feestje vieren voor hun familie en vrienden. Dit verzorgen wij als weekend personeel met veel plezier. Hierbij kun je denken aan uitgifte van drankjes, klaarmaken van buffetten en rondgaan met hapjes. Deze werktijden zijn dus wisselend per feestje.

Wat ga je doen?
Een weekendhulp voor vrijdagen, zaterdagen en zondagen. En als je agenda het toelaat af en toe een doordeweekse avond. Als weekendhulp bij ons restaurant ben je een belangrijk onderdeel van een leuke middag/avond voor onze cliënten en hun familie. Je zorgt ervoor dat zij op tijd hun drankje krijgen en eventueel versnaperingen. Hiernaast maak je af en toe een praatje met de cliënten en zorg je dat zij na een leuke middag/avond weer met een fijn gevoel naar huis gaan.

Je werktijden krijg je een maand van te voren door via onze online app, je kunt eerst aangeven welke dagen je de eerstvolgend maand niet kunt werken (met een maximum van 2 volle weekenden) daarna word je diezelfde week nog ingepland. Dit geld dus voor feestjes en partijen, maar op zondag ook de soos.

Wat neem je mee?
Heb jij affiniteit met de doelgroep en vind je het leuk om ervaring op te doen in de gehandicaptenzorg? Ben jij flexibel en beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden? Kom dan ons team versterken!

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkomgeving waar je uitgedaagd wordt je kennis direct praktisch te maken en het beste uit jezelf en je collega’s te halen;
 • Severinus vindt je loopbaanontwikkeling belangrijk, dus aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling is zeker aanwezig;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van diplomering en ervaring word je ingedeeld binnen functieschaal 20;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een bijdrage in de pensioenregeling;
 • Je kunt deelnemen aan bedrijfsfitness, PC en fietsplan;
 • In eerste instantie start je voor minimaal 7 maanden, daarna kom je in aanmerking voor een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met de teamleider Erik Raymakers. Dit kan via 040 258 65 40. Ben jij of ken jij iemand die naast zijn of haar studie op zoek is naar een bijbaantje? We ontvangen jouw sollicitatie voorzien van motivatiebrief en CV graag uiterlijk 14 december 2023 via onderstaande sollicitatieknop.

Past deze vacature niet precies bij jou maar ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem of haar dan deze vacature door.

Goed om te weten:

 • Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register;
 • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
 • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Erik Raymakers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Diagnostiek voor U

Moleculair (Micro-) Biologisch Analist

Eindhoven
28 - 32 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST LVB therapeut - De La Salle Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur
MO Den Bosch

Woonbegeleider Voorziening Langdurig Verblijf

's-Hertogenbosch
In overleg