zoekt een

Begeleider, Laar 4-6

De cliënten hebben behoefte aan nabijheid, duidelijkheid in communicatie en structuur (door een vast dagritme) en zijn erg gesteld op een rustige, sfeervolle huiselijke leefomgeving.

Voor ons woonhuis Laar 4-6 zijn wij op zoek naar een: Begeleider voor 20 uur per week.

Wat ga je doen?
Binnen Laar 4-6 wonen 7 vrouwen en 7 mannen tussen de 14 en 71 jaar oud met een matig tot ernstig verstandelijke beperking. Een diverse doelgroep met ieder hun eigen zorgvraag; van volledig zorgbehoeftig tot een bepaalde mate van zelfstandigheid. De bijkomende problematieken binnen Laar 4-6 zijn: Autisme, syndroom van down, Fragiele x syndroom, Cri du Chat, epilepsie, dementie, gedragsproblematiek en slaapstoornissen.   

De cliënten hebben behoefte aan nabijheid, duidelijkheid in communicatie en structuur (door een vast dagritme) en zijn erg gesteld op een rustige, sfeervolle huiselijke leefomgeving. Hierin wordt ook afwisseling van sfeer (van rust tot energiek) zeer op prijs gesteld, waarbij men kan genieten van het gezamenlijk/individueel bezig zijn. De eigenheden van cliënten wordt hierbij gerespecteerd. De begeleiding is vooral gericht op ontwikkeling, stabilisatie en/of het voorkomen van achteruitgang. Belangrijk is het creëren van een fijn woonklimaat waarbinnen de cliënten een gelukkig leven kunnen leiden. Eigen regie is erg belangrijk in het dagelijks leven van de cliënten.

Het team van Laar 4-6 heeft een lerende houding en ontwikkeld zich op verschillende gebieden. Ze staan open voor nieuwe kennis en zijn kritisch naar elkaar. Ze streven door multidisciplinaire samenwerking naar het leveren van de beste zorg.

Wat we nodig hebben
Onze bewoners zijn op zoek naar een betrouwbare, flexibele begeleider, die kan anticiperen op de zorgvragen die er liggen. Er moeten regelmatig compromissen gemaakt worden doordat er een grote diversiteit is in zorgvragen. Dit vraagt van de begeleiding een flexibele, creatieve houding en vaardigheden om te anticiperen in de dagelijkse zorg. Onze bewoners zijn gebaad bij duidelijkheid en structuur, waarbij ze wel het gevoel van eigen regie hebben.

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkomgeving waar je uitgedaagd wordt je kennis direct praktisch te maken en het beste uit jezelf en je collega’s te halen;
 • Severinus vindt je loopbaanontwikkeling belangrijk, dus aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling is zeker aanwezig;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van diplomering en ervaring word je als begeleider ingedeeld binnen functieschaal 35;
 • Een reiskosten vergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een bijdrage in de pensioenregeling;
 • Je kunt deelnemen aan bedrijfsfitness, PC en fietsplan;
 • In eerste instantie start je voor minimaal 7 maanden, daarna kom je in aanmerking voor een contract voor onbepaalde tijd.

Maak jij het verschil? 
Sta jij stevig in je schoenen, ben je flexibel en durf jij kritisch te kijken naar bepaalde processen? Bied jij die warme en liefdevolle zorg die onze bewoners nodig hebben met een tikkeltje humor en ben je op zoek naar diversiteit?

Je kunt met een afgeronde zorg gerelateerde opleiding (minimaal niveau 3) bij ons aan de slag! Herken jij je in dit profiel en word je enthousiast van onze bewoners? Twijfel dan niet langer en kom ons team versterken!

Interesse?
We kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geraakt! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris van Alst, teammanager via 06-29126915 of met het woonhuis via 040-2586251. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 14 december a.s. via onderstaande sollicitatieknop.

 Goed om te weten:

 • Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register.
 • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
 • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Diagnostiek voor U

Moleculair (Micro-) Biologisch Analist

Eindhoven
28 - 32 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST LVB therapeut - De La Salle Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur
MO Den Bosch

Woonbegeleider Voorziening Langdurig Verblijf

's-Hertogenbosch
In overleg