zoekt een

Regiebegeleider, Roost 8-10

Een regiebegeleider met visie en een kritische blik die staat voor de kwaliteit en veiligheid van zorg. Die in kan spelen op de wensen en behoeften van de cliënten, hun netwerk en het team.

Voor het woonhuis Roost 8-10 zijn wij op zoek naar een Regiebegeleider voor 28 tot 36 uur per week.

Wat ga je doen als Regiebegeleider?
Als regiebegeleider ondersteun je een team bij de zorgverlening en bij complexe begeleidingssituaties. Daarnaast verleen je ook zelf directe zorg aan de bewoners. Het is aan jou om samen met het team de kwaliteit en veiligheid in de zorg, zowel voor bewoners als medewerkers, te bewaken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team en de individuele deskundigheid van medewerkers, gericht op de kwaliteit van zorg. Hierbij ben je de steun en toeverlaat van de Teammanager, die hiërarchisch gezien verantwoordelijk is voor de (persoonlijke)ontwikkeling van de teamleden.

Maak kennis met het woonhuis Roost 8-10
Roost 8-10 zijn twee geschakelde woonhuizen in woonwijk de Berkt. Iedere woning heeft zijn eigen unieke sfeer en samenstelling. In beide woonhuizen wonen zeven cliënten met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast is er sprake van bijkomende problematieken, zoals lichamelijke aandoeningen en gedragsproblematiek. Ziektebeelden, stoornissen en syndromen die in het woonhuis voorkomen zijn: autisme, downsyndroom, hersenatrofie, stofwisselingsziekte, epilepsie en het angelmansyndroom. De cliënten zijn ouder wordend, met uitzondering van twee cliënten (van 11 en 37 jaar).
De ondersteuning van de cliënten is divers in zowel verzorging als begeleiding. Dit maakt dat de ondersteuningsbehoefte uiteenlopend is. Enerzijds is deze gericht op het ontwikkelen van vaardigheden, anderzijds op het meebewegen met de ouder wordende cliënten. De cliënten hebben behoefte aan een warme en veilige sfeer, waarbinnen zij zichzelf mogen zijn. Hierbij is er aandacht voor de balans tussen activiteit en rust en het behouden van de zelfstandigheid en vaardigheden van de cliënten.

Wat hebben we nodig?
Een regiebegeleider met visie en een kritische blik die staat voor de kwaliteit en veiligheid van zorg. Die in kan spelen op de wensen en behoeften van de cliënten, hun netwerk en het team. Een nuchtere persoonlijkheid die stevig in de schoenen staat. Een regiebegeleider die vanuit verbinding de deskundigheid van het team kan versterken.

Wat neem je mee?
Heb jij een afgeronde relevante agogische of verpleegkundige opleiding op HBO niveau? Ben jij de regiebegeleider met een gezonde dosis humor en overtuigingskracht? Ben je enthousiast en daadkrachtig? Beschik je over goede coachende en communicatieve vaardigheden? Zorg jij vanuit je hart en ga jij altijd uit van het geluk van de cliënt en kijk je écht naar hem of haar? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkomgeving waar je uitgedaagd wordt je kennis direct praktisch te maken en het beste uit jezelf en je collega’s te halen.
 • Severinus vindt je loopbaanontwikkeling belangrijk, dus aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling is zeker aanwezig.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van diplomering en ervaring word je ingedeeld binnen functieschaal 50.
 • Een reiskosten vergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een bijdrage in de pensioenregeling;
 • Je kunt deelnemen aan bedrijfsfitness, PC en fietsplan.
 • Wij bieden een groot aantal vacatures een vast contract aan. We hebben namelijk vertrouwen in een langdurige samenwerking

Interesse?
Word jij onze nieuwe collega? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris van Alst, teammanager. Dit kan via het telefoonnummer 06-29126915.
We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 14 maart a.s. via onderstaande sollicitatieknop.

Sfeer proeven op afstand? Luister onze podcast!
Ben je benieuwd naar verhalen van de werkvloer? Of zou je graag eens sfeerproeven? In onze podcast-serie ‘Werken bij Severinus’ vertellen enkele medewerkers over hun baan. Zo krijg je de mogelijkheid om Severinus te leren kennen. En als extra bonus maak je vast eens kennis met enkele cliënten. Je luistert de podcast hier: https://anchor.fm/severinus

Goed om te weten

 • Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register;
 • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
 • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting WIJeindhoven

Bestuursadviseur

Eindhoven
32 - 36 uur
Pameijer Mozaïk

Woonbegeleider | Rotterdam IJsselmonde

Rotterdam
24 - 32 uur
Amarant

Zorgbemiddelaar

Tilburg
32 - 36 uur