zoekt een

(Persoonlijk) begeleider, Logeerboerderij

Wij bieden logeeropvang ter ontlasting van de thuissituatie. Ook wordt het logeren door ouders vaak gezien als eerste stap richting wonen bij Severinus. Veel logees die bij ons komen, kijken uit naar het logeeruitje. We creëren een huiselijke sfeer en ondernemen leuke, afwisselende activiteiten die aansluiten bij de logee.

Voor onze logeerboerderij zijn wij op zoek naar een: (Persoonlijk) begeleider voor 12-28 uur per week.

Maak kennis met Severinus
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking, autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen, met ongeveer 1200 medewerkers, die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken is.

Over de Logeerboerderij
Wij bieden dagelijks logeermogelijkheden aan thuiswonende kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke beperking, zowel schoolgaand als werkend. Daarnaast bieden we ter overbrugging de mogelijkheid tot tijdelijk wonen. De zorgvragen en begeleidingsstijlen zijn zeer uiteenlopend, omdat er een grote diversiteit aan logees is.

Wij bieden logeeropvang ter ontlasting van de thuissituatie. Ook wordt het logeren door ouders vaak gezien als eerste stap richting wonen bij Severinus. Veel logees die bij ons komen, kijken uit naar het logeeruitje. We creëren een huiselijke sfeer en ondernemen leuke, afwisselende activiteiten die aansluiten bij de logee.

Sfeer proeven? Lees ons artikel in de Te Berde.

Wat hebben de cliënten (logees) nodig?
In de verschillende zorgvragen ligt ook meteen de uitdaging voor jou: elke dag een andere samenstelling van de groep logees. Dit betekent dat je moet zoeken naar afstemming en inspelen op zorgvragen. Dit gaat in overleg met wettelijk vertegenwoordigers. Hoe verdeel je de aandacht, hoe krijgt iedereen wat hij/zij nodig heeft. Hoe geef je sturing aan deze groep of het individu en hoe geef je grenzen aan, stimuleer je de ontwikkeling en bewaak je tegelijkertijd je eigen grenzen? Het is belangrijk dat je goed in staat bent om zowel te begeleiden met de handen op de rug als het overnemen van de totale zorg van onze logees met een lager ontwikkelingsniveau.

Wat neem je mee?

 • Minimaal een zorggerelateerde niveau 3 opleiding;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Collegialiteit en een goede motivatie! 

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkomgeving waar je uitgedaagd wordt je kennis direct praktisch te maken en het beste uit jezelf en je collega’s te halen;
 • Severinus vindt je loopbaanontwikkeling belangrijk, dus aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling is zeker aanwezig;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van diplomering en ervaring word je ingedeeld binnen functieschaal 35 als begeleider en functieschaal 40 als persoonlijk begeleider;
 • Een reiskosten vergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een bijdrage in de pensioenregeling;
 • Je kunt deelnemen aan bedrijfsfitness, PC en fietsplan;
 • In eerste instantie start je voor minimaal 7 maanden, daarna hebben we de intentie om je contract om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Heijnen via Monique.Heijnen@severinus.nl. Dit kan via het telefoonnummer: 0650055897. We ontvangen jouw sollicitatie voorzien van motivatiebrief en CV graag uiterlijk 4 januari a.s. via onderstaande sollicitatieknop. 

Goed om te weten:

 • Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht;
 • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben wij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
 • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Administratief medewerker Reclassering Eindhoven

Eindhoven
16 - 24 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Adviseur Verhuur

Eindhoven
24 - 28 uur
Catharina Ziekenhuis

Lid Patiëntenraad Catharina Kanker Instituut

Eindhoven
In overleg