zoekt een

(Persoonlijk) begeleider Hulst 6-8

Hulst 6-8 is een geschakeld woonhuis in woonwijk de Berkt. Het is een warm, uitdagend, gezellig, sfeervol woonhuis waarbij er zorg wordt verleend aan 13 cliënten met een ernstig (meervoudig) verstandelijke beperking.

Voor ons woonhuis Hulst 6-8 zijn wij op zoek naar een (persoonlijk) begeleider voor 20-32 uur (andere contracturen bespreekbaar).

Maak kennis met Severinus
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. Daarnaast ondersteunen we mensen met een verstandelijke beperking en autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen, met ongeveer 1200 medewerkers, die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken is.

Maak kennis met het woonhuis Hulst 6-8
Hulst 6-8 is een geschakeld woonhuis in woonwijk de Berkt. Het is een warm, uitdagend, gezellig, sfeervol woonhuis waarbij er zorg wordt verleend aan 13 cliënten met een ernstig (meervoudig) verstandelijke beperking.

Binnen Hulst 6, wonen drie mannen en vier vrouwen. De cliënten zijn ouder wordend, met uitzondering van één client (9 jaar). De cliënten hebben allemaal een uniek karakter. Hierbij vragen ze van de begeleiders een flexibele houding en vaardigheden om klein te kunnen kijken en te anticiperen op veranderingen. Waar de ene client nog veel kan ontwikkelen, ligt de focus bij de andere cliënten vooral op het in stand houden van vaardigheden en meebewegen in het ouder wordende proces. De zorg binnen hulst 6 is vooral afgestemd op de individuele cliënt.

Binnen Hulst 8 wonen vijf vrouwen en één man. De meeste cliënten zijn ouder wordend en is er bij enkelen van hen sprake van (beginnende) dementie. Rust en gezelligheid staat voor de cliënten centraal, daarom bieden de begeleiders activiteiten aan op een laagdrempelige manier en aansluitend bij hun niveau.

Binnen het woonhuis zijn we volop bezig met afstemmen van de zorg gericht op de ouder wordende cliënten en de (zorg)vragen die dit met zich meebrengt. Daarbij zit het geluk van de cliënten in kleine dingen zoals; een ballon, een veter, een dropje of een dikke knuffel. Zij hebben allen een (zeer) ernstige verstandelijke beperking.

Wat we nodig hebben
Onze cliënten hebben behoefte aan nabijheid, duidelijkheid en structuur. Daarnaast zijn zij gesteld op een rustige en sfeervolle leefomgeving die de veilige basis vormt om van daaruit activiteiten te kunnen ondernemen. Hierbij hebben zij behoefte aan een enthousiaste, daadkrachtige en resultaatgerichte begeleider, die hun zelfstandigheid en eigen regie weet te behouden en waar mogelijk te vergroten. Een begeleider die zich verantwoordelijk voelt, waarbij het geluk van onze cliënten en de kwaliteit van zorg voorop staat. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kom gerust kennismaken met onze cliënten en collega's en kom sfeer proeven!

Salaris en meer 
Severinus zet volle bak in op jouw welzijn en vitaliteit met de Severinusdagen en ons leerplein. Omdat er soms iets gebeurt wat je niet alleen kan en wil oplossen, is er een gestructureerd vangnet. Omdat jij tussen de 20-32 uur per week met enthousiasme op de werkvloer staat, kun je rekenen op:  

 • een brutomaandsalaris van maximaal € 3.535,- op basis van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FWG40 als Persoonlijk begeleider en FWG 35 als Begeleider). In juni en december 2024 komt er nog eens 2% bovenop!
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutojaarsalaris. 
 • 8% vakantiegeld 144 vakantie-uren als je 36 uur per week werkt.  
 • 57 uur Balansverlof per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.  
 • een rooster afgestemd op je leven met ochtend-, middag- en avonddiensten.  
 • een contract voor onbepaalde tijd na 1 tijdelijke overeenkomst.  
 • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten. 
 • een reiskostenvergoeding van € 0,16 cent per kilometer. 
 • onbeperkt toegang tot het online leerplatform met onder andere e-learnings over de Wet Zorg en Dwang, medicatie of fysieke trainingen zoals weerbaarheid. 
 • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren in de doelgroep via de Severinus Academie. 
 • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, waarbij Severinus 12,9% van de premie betaalt. 
 • een fietsplan, pc-plan en een bijdrage voor je sportabonnement. 

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.  

Wat neem je mee?
Kom je ons enthousiaste en gedreven team versterken en heb je zin om te werken binnen deze uitdagende en afwisselende werkplek? Ben je enthousiast en kun je een positieve bijdrage leveren aan onze teamsamenwerking? Beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden om de zorg voor een of meerdere cliënten te coördineren als persoonlijk begeleider? Met een zorg gerelateerde opleiding op niveau 3 of 4 ben jij degene waar wij naar op zoek zijn!

Interesse?
Word jij onze nieuwe collega? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris van Alst, teammanager, via het telefoonnummer 06-29126915 of met het woonhuis via het telefoonnummer 040-2586219 of 040-2586220. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 21 december a.s. via onderstaande sollicitatieknop.

Sfeer proeven op afstand? Luister onze podcast!
Ben je benieuwd naar verhalen van de werkvloer? Of zou je graag eens sfeerproeven? In onze podcast-serie ‘Werken bij Severinus’ vertellen enkele medewerkers over hun baan. Zo krijg je tóch de mogelijkheid om Severinus te leren kennen. En als extra bonus maak je vast eens kennis met enkele cliënten. Je luistert de podcast hier: https://anchor.fm/severinus

Goed om te weten:

 • Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht en checken we het IGJ register.
 • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure;
 • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Lid Patiëntenraad Catharina Kanker Instituut

Eindhoven
In overleg
Leger des Heils W&G Zuidoost

Vakantiewerk Ondersteunend Begeleider Noord-Brabant, ...

Noord-Brabant, Nijmegen of Venlo
8 - 32 uur