zoekt een

Verzorgende/ verzorgende IG in de wijkverpleging

Ben jij een betrokken verzorgende/ verzorgende IG met een groot hart voor cliëntenzorg? Weet jij met jouw aanstekelijke enthousiasme moeiteloos een glimlach te toveren op het gezicht van onze cliënten? Dan hebben wij dé perfecte baan voor jou in de wijkverpleging in Zevenbergen!

Wie zijn wij? Wij zijn een klein team van 10 á 15 zorgverleners die met passie en toewijding zorg dragen voor onze cliënten. Samen met je collega’s zet je een extra stap en streef je ernaar om elke dag waardevol te maken voor de cliënten maar ook voor jou!

 

Dit doe je als verzorgende/ verzorgende IG
Als verzorgende/ verzorgende IG in de wijkverpleging in Zevenbergen werk je in diensten van gemiddeld 4 uur, zowel in de ochtend als in de avond. Je werkt in een klein en gemoedelijk dorp waar je makkelijk kunt rijden en makkelijk kunt parkeren. Elk zorgmoment is echt één op één moment tussen jou en de cliënten, zo ontstaat er waardevol contact. Je bent gericht op het verlenen van persoonlijke zorg bij de mensen thuis, deze ondersteuning varieert in complexiteit. Je komt bij de mensen in hun persoonlijke omgeving en je aanwezigheid wordt gewaardeerd.  Dat maakt het werk zo persoonlijk en afwisselend. Bij ons kijken we niet naar onze cliënten als patiënten, maar als individuen met een uniek levensverhaal. Het is belangrijk dat je zelfstandig te werk kunt gaan, maar hebt altijd collega’s in de buurt voor vragen en ondersteuning.

 
Over jou
- Je hebt een scherp oog voor het levensverhaal van onze cliënten;
- “Behulpzaam, doorzettend en sociaal”: zijn woorden die jou perfect omschrijven;
- Je bent in het bezit van een diploma verzorgende/ verzorgende IG;
- Je bent beschikbaar voor diensten van gemiddeld 4 uur;

Jij ontvangt
- Jij werkt 20 – 24 uur per week;
- Een salaris conform FWG 30 voor verzorgende (max. €2.938,60 op basis van 36 uur) en FWG 40 voor verzorgende IG(max. €3.417,15 op basis van 36 uur) via CAO VV&T;
- Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
- Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling binnen Surplus, met een ruim aanbod aan zorgmogelijkheden.


Interesse?
Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan een waardevolle dag voor onze cliënten? Solliciteer dan direct door op de knop ‘solliciteer direct’ te klikken. We bepalen de startdatum in overleg! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Petra Schets via petra.schets@surplus.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Contact

Petra Schets
Zorgmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur
Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg