Begeleider / Verpleegkundige Bommelerwaard - Zaltbommel

Waar je gaat werken

De vacature ontstaat binnen ART team Bommelerwaard, in Zaltbommel. Door middel van rehabilitatie en integratie streven we naar een optimale zelfontplooiing, uitgaande van de individuele mogelijkheden van de bewoner. Om dit te bewerkstelligen beschikt het team in Zaltbommel over een locatie met 1 grote woning en een kleine zelfstandige trainingsruimte. ART team Zaltbommel maakt onderdeel uit van de eenheid Reinier in de Wijk. De eenheid Reinier in de Wijk maakt onderdeel uit van Reinier van Arkel.

Waarom werken bij team Zaltbommel:
 • Bij BW Zaltbommel werken collega’s met hart voor de cliënten.
 • Collega's van BW Zaltbommel vinden het belangrijk dat er gelachen wordt.
 • BW Zaltbommel is een team in ontwikkeling naar een wijkteam.
 • Je bouwt een band op met de cliënten en ze vinden het fijn als je er weer bent.
 • In je werkzaamheden zit een mooie mix van individueel contact en groepswerk.

Voor de opzet van een nieuw te vormen ART-team zijn wij op zoek naar een daadkrachtige begeleider die dit met ons samen wil ontwikkelen. We starten in de nabijheid van het FACT-team en ontwikkelen ons door tot een volwaardig team.

Active Recovery Triad ofwel Actief heRstel in de Triade (ART) is een zorgprogramma gericht op herstel en perspectief bieden aan mensen vanaf 18 jaar met ernstige psychiatrische problemen. Dit gebeurt in samenwerking in de driehoek (triade) van cliënt, naasten en zorgprofessionals. In het werken naar herstel staan de wensen, behoeften en mogelijkheden van de cliënt centraal. Herstel kan op verschillende gebieden plaatsvinden zoals het vinden van werk of daginvulling, het doen van een opleiding of opbouwen van sociale relaties.

FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Waarin jij naar de cliënt toe gaat, in zijn eigen vertrouwde omgeving, bied je samen met onze teams, de behandeling die nodig is. Samen werken aan herstel. Ons kantoor staat in Zaltbommel, maar wij behandelen en begeleiden de inwoners van de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Het team is gemêleerd, met daarin een grote diversiteit aan opleiding, ervaring en achtergrond. Het biedt daardoor de ruimte om vanuit verschillende invalshoeken naar een vraagstuk te kijken.

Wat je doet
Jouw rol kan voor het herstel van onze cliënten van grote betekenis zijn. Je draagt samen met collega’s zorg voor de begeleiding volgens het herstelplan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het persoonlijk herstelplan en het coördineren van het zorgproces. Je voert op basis van het behandelplan specifieke behandelonderdelen uit waarbij je aandacht hebt voor de agogische en pedagogische aspecten. Je voelt je thuis in een afwisselende, dynamische werkomgeving en straks ook in de eigen omgeving van de cliënt, waar psychiatrische aandoeningen worden behandeld. Uiteraard in goede samenwerking met andere professionals. Je treedt handelend op bij de uitvoering van complexe interventies, waaronder conflicthantering en agressiebeheersing. Jouw stimulerende en ontwikkelingsgerichte kwaliteiten, ook naar collega’s, zijn hierbij essentieel. We vinden stimuleren van een gezonde levensstijl, persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van zelfredzaamheid belangrijk in het ondersteunen van de cliënt. Dat vraagt om geduld, doorzettingsvermogen en handel vaardigheid. En om professionele samenwerking. Precies wat jij wilt! Als jij die stimulerende teamspeler bent, maar ook zelfstandig kan werken, verwelkomen we je heel graag. We gaan voorlopig ‘hybride werken’, dat wil zeggen dat we zorg verlenen aan de cliënten van de woongroep, maar ook ambulant cliënten gaan zien in de regio Bommelerwaard. Samen met je collega’s vorm je de toekomst van dit nieuwe team en daarbij werk je nog deels in een flexibel rooster met avonddiensten en weekenddiensten.

Wat wij van je vragen
 • Een afgeronde opleiding HBO, diploma SPH of hbo-verpleegkunde.
 • Er wordt gewerkt vanuit het ART (Art Recovery Triad) model waarbij werken naar herstel in samenspraak met het sociale netwerk voorop staat. Je herkent jezelf hierin.
 • Je beschikt over een ontwikkelingsgerichte instelling en lef.
 • Je werkt in een team dat op weg is naar zelforganisatie bestaande uit zorgverleners van verschillend niveau.
 • Je dient medicatie toe.
 • Je bent een creatieve en ondernemende persoonlijkheid.
 • Je beschikt over ervaring met het werken met psychiatrische cliënten.
 • Je kan zowel zelfstandig als teamgericht werken.
 • Je bent een ambitieuze collega die initiatief toont en zich vrij voelt om veranderingen door te voeren.

Wat kunnen wij je bieden?
Bij Reinier van Arkel werken mensen die blij zijn met jou als collega. Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je.
 • Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig CAO-GGZ – FWG 45 (€2810-€3787).
 • Dienstverband: Het betreft een dienstverband voor 28-36 uur per week. We bieden een overeenkomst voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd.

Meer weten en solliciteren
Meer weten: Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor even contact op met de kwaliteitsagoog van het team op via: A.bressers@reiniervanarkel.nl.

Solliciteren: Interesse? Leuk! Jouw motivatiebrief en CV zien we graag tegemoet via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Werknemers van Reinier van Arkel die een externe kandidaat voordragen kunnen in aanmerking komen voor de wervingspremie. Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'.

Contact

Harald van Gestel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Regieverpleegkundige

Heeze
28 - 36 uur
Catharina Ziekenhuis

Verpleegkundig consulent Colorectaal

Eindhoven
24 - 36 uur