zoekt een

ANIOS Cardiologie

Wil je je carrière starten binnen de brede basiscardiologie (inclusief de acute opvang) en jezelf in een prettige werksfeer verder ontplooien?

Jij zorgt voor
 • Eerste Hart Hulp
 • Verpleegafdeling
 • Consulten
 • Diensten in de avond en weekend

Als ANIOS Cardiologie werk je samen in een team van zes tot acht arts-assistenten (ANIOS en AIOS Cardiologie, Interne Geneeskunde en Sport) en verricht je beurtelings bovenstaande werkzaamheden.

Wij bieden je een interessante en gevarieerde baan in een prettige werksfeer. Je krijgt uitgebreide mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien en ervaring op te doen met de brede basiscardiologie, inclusief de acute opvang. Werken als ANIOS op onze afdeling Cardiologie levert een waardevolle ervaring op, die je van dienst zal zijn in je verdere carrière. Of deze zich nu in een klinisch specialisme zal afspelen of bijvoorbeeld in de huisartsgeneeskunde.

Graag denken wij met je na over een verdere carrière en onze ervaring leert dat er, bij gebleken geschiktheid, een reële kans is op het verkrijgen van een opleidingsplaats.

Dit doe je samen met
Je collega’s van de afdeling Cardiologie. De afdeling bestaat uit de kliniek, polikliniek, Eerste Hart Hulp en functieafdeling en is modern en goed geoutilleerd. Op locatie Veldhoven bevindt zich in een geheel nieuw gebouwd cardiologisch centrum de afdeling CCU/EHH, een grote verpleegafdeling, een state-of-the-art functieafdeling, een dedicated hartkatheterisatieafdeling en een polikliniek. Op locatie Eindhoven verrichten wij poliklinische zorg. Op de afdeling Cardiologie werken tien cardiologen en zes tot acht arts-assistenten, waarbij we de supervisie goed hebben geregeld.

We hebben een opleidingsbevoegdheid voor cardiologie in samenwerking met het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. De afdeling participeert in de opleidingen Sportgeneeskunde en Interne geneeskunde en in de opleiding tot SEH-arts.

Wij bieden brede cardiologische basiszorg op het hoogste kwaliteitsniveau. Daarnaast streven wij naar het verder uitbouwen van onze speerpunten:
sportcardiologie, hartrevalidatie en inspanningsfysiologie. We doen veel wetenschappelijk onderzoek.

Ruud Spee, cardioloog in Máxima MC, vertelt:
“Onze speerpunten zijn sportcardiologie, hartrevalidatie en hartfalen, waarbij we voorop lopen op het wetenschappelijk en innovatief gebied in Nederland. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die affiniteit heeft met de cardiologie en onder druk kan presteren. Wil jij hier als ANIOS aan de slag?”

MSB de Medici
MSB de Medici is een maatschap die per 1 januari 2015 is opgericht, waarin alle vrijgevestigd medisch specialisten die in MMC werken, zijn verenigd. Op dit moment bestaat de maatschap uit 140 leden. MSB de Medici biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze. De maatschap heeft opleiding en onderzoek hoog in het vaandel staan en wil innovatief en ondernemend zijn. MSB de Medici werkt op een professionele manier samen met het ziekenhuis.

Dit past bij je als
 • Je een enthousiaste basisarts bent met belangstelling voor cardiologie.
 • Je goed in staat bent om in teamverband te werken.
 • Je je capaciteiten en je eigen grenzen kent.
 • De volgende eigenschappen jou niet vreemd zijn: leergierig, communicatief sterk en collegiaal.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar.
 • Onze 3400 medewerkers, waaronder ruim 200 medisch specialisten, iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim. Ons doel is om Brabant gezonder te maken, we doen dan ook veel ter preventie.
 • We als STZ-ziekenhuis meerdere topklinische functies hebben en veel opleidingsmogelijkheden bieden. Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Wij stimuleren en faciliteren dit.
 • We steeds meer vanuit waarde gedreven zorg werken, waarbij samenwerking tussen verschillende afdelingen (maar ook verschillende zorgpartners) essentieel is.
 • Je gaat werken in een slimme, innovatieve regio die op meerdere fronten veel te bieden heeft.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 65 (maximaal €6.396,00 bruto per maand op basis van 36 uur) In verband met CAO verhogingen, wordt je salaris in juni 2024 met 2% verhoogd.
 • Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie bij Máxima MC? Dan zien we graag jouw reactie!

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel met Ruud Spee, cardioloog, te bereiken via telefoonnummer (040) 888 8200 of email naar r.spee@mmc.nl.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

tanteLouise

HBO Verpleegkundige bij tanteLouise

Bergen op Zoom
28 - 32 uur
Mijzo

Verpleegkundig specialist GGZ

Harmelen
32 - 36 uur
Oktober

Verpleegkundige HBO

Bladel
Parttime