zoekt een

Medewerker huishoudelijke dienst

medewerker huishouding in actie

Zorg jij binnenkort voor een schone woning voor de bewoners van onze locatie Catharinenberg in Oisterwijk? Je komt in een fijne omgeving te werken met leuke collega's. Bij ons staat een fijne dag voor de bewoners voorop. We hebben aandacht is voor jou en jouw ontwikkeling. Je komt te werken in een prachtig pand met een mooie ruime tuin. Wil je onderdeel van ons team te worden? Kom dan kennismaken.

Wat houdt de baan in?

Schoonmaken doe jij met een glimlach. Zo zorg jij ervoor dat de algemene ruimtes en de kamers van de bewoners schoon zijn. Je kunt gevraagd worden om het wasgoed van bewoners en om de dienstkleding van collega’s te wassen en te strijken. Een mooie mix van taken. Past dit bij jou?

De werktijden liggen tussen 7.00 en 13.00 uur. 

Wat kleurt jou?

 • Je hebt ervaring met huishoudelijke taken en schoonmaaktaken. Dat kan ook thuis zijn.
 • Je werkt graag met ouderen met dementie.
 • Je hebt een flexibele houding tijdens het werk.
 • Samen werken met collega's, mantelzorgers en vrijwilligers vind je leuk.
 • Je woont in de directe omgeving of verhuist daar binnenkort naar toe.
 • Een speciaal diploma is niet nodig.

Je werkhouding

Binnen Amaliazorg staat belevingsgericht werken voorop. Dit vraagt om een bepaalde instelling, gedrag en wijze van omgaan met bewoners, mantelzorgers, collega’s en vrijwilligers. Deze werkhouding komt niet uit de lucht vallen. Je bent je bewust van je handelen en de invloed die dat heeft op het welbevinden van de bewoners, mantelzorgers, je collega’s en vrijwilligers. Jij krijgt ruimte om ideeën in te brengen en te verwezenlijken. Zo komt belevingsgericht werken goed tot zijn recht. We zijn ervan overtuigd dat dit resulteert in meer werkgeluk. Dat vertaalt zich weer door in het geluk van onze bewoners. Zo breng jij dat typische Amaliagevoel over in je werkwijze. Dat vinden we belangrijk.

Hoe kleuren wij jouw werk?

 • Met een contract voor maximaal 16 uur per week, met mogelijkheid voor een vast contract.
 • Met een salaris volgens de cao VVT, FWG 15 (minimaal € 2.081,25 bruto en maximaal € 2.541,15 bruto per maand) gebaseerd op 36 werkuren per week.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering in november (8,33%), een vakantietoeslag (8%) in mei en een pensioenregeling via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). De door PFZW vastgestelde premie wordt voor 50% betaald door Amaliazorg.
 • Je kunt korting krijgen op je sportabonnement en je aanvullende zorgverzekering, voordelig een fiets of PC aanschaffen en elk jaar kun je een gratis activiteit kiezen uit ons vitaliteitsprogramma Amalia Vitalia, bijvoorbeeld een mindfulness training.
 • Wij bieden opleidingen en scholingen waardoor je je verder kunt ontwikkelen.
 • Fijne en warme werksfeer binnen een mooie werkomgeving.
 • Zo'n leuke baan dat je soms vergeet dat je aan het werk bent!

Dit is Amaliazorg

Amaliazorg is een fijnschalige zorgorganisatie met vijf woonzorgcentra in Asten, Mariaheide, Oirschot en Oisterwijk. We zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie. Wij zijn er als Amaliazorg van overtuigd dat een betekenisvolle dag een belangrijke basis is voor de kwaliteit van leven. We geloven dat dit voor iedereen mogelijk is. Dit doen we door samen kleur te geven aan het leven van de bewoners door belevingsgericht te werken. Dit betekent dat zorg, welzijn en wonen voor elke bewoner uniek is en afgestemd op de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. Elke dag kijken we hoe dit het beste ingevuld kan worden. Amalia-breed zetten ruim 500 betrokken medewerkers en ongeveer 200 vrijwilligers zich hiervoor in. Wij staan bekend als een warme organisatie waar aandacht is voor elkaar. Dat horen we vaak. En zo gaan collega’s ook echt onderling met elkaar om. Jij kunt daar binnenkort onderdeel van worden en dit zelf ervaren.

Reageren

Heb je interesse? Wij maken graag kennis met je! Vul dan het online formulier in met jouw motivatie en cv of mail naar werkenbij@amaliazorg.nl. Het kennismakingsgesprek is online, het vervolggesprek met het locatiehoofd wordt op locatie Catharinenberg gepland. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Anke van Kol, recruiter, 0499-365959 of Yvonne Oversteeg, locatiehoofd, 013-5294999.

Webclip afbeelding

Contact

Anke van Kol
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgokee B.V

Facilitair Medewerker

Eindhoven
20 - 28 uur
Sint Jozefoord

Huishoudelijke hulp bij mensen thuis

Nuland
16 - 20 uur
Stichting PSW

Vacature huishoudelijk medewerker AC Pappelhof

Roermond
8 - 16 uur