zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider | NAH Trainingshuis Tilburg

Het NAH Trainingshuis is een woonlocatie voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) in Tilburg Noord. We bieden een ondersteunende en veilige omgeving waar individuen met NAH de mogelijkheid krijgen om hun zelfstandigheid te vergroten, waardoor zij meer regie over hun eigen leven krijgen. De bewoners wonen één tot anderhalf jaar op deze locatie en volgen een intensief trainingstraject. Op deze locatie zijn er in totaal tien appartementen met bewoners in een leeftijd van 25 t/m 70 jaar. De appartementen op de begane grond hebben een eigen keuken, badkamer en tuintje. Daarnaast vind je op de locatie een gezamenlijke huiskamer, keuken en fitnessruimte. Het Trainingshuis is op zoek naar zowel een Begeleider als een Persoonlijk Begeleider, die ons team komen versterken.

Als Begeleider behaal jij graag samen met de cliënt duurzame resultaten, die eraan bijdragen dat onze cliënten binnen een bepaalde periode weer terug kunnen naar huis of naar een vervolg situatie. Je werkt door middel van training aan het vergroten van de zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Deze begeleiding is helemaal afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt. Dit gebeurt in de driehoek cliënt, regiebegeleider, regiebehandelaar, maar ook met het systeem en andere hulpverleners binnen Siza, de eerste lijn of revalidatiecentra. Je biedt bijvoorbeeld praktische training in het huishouden en administratie, maar ook traint hen ook in sociaal-emotioneel functioneren. Bijvoorbeeld bij rouwverwerking en het omgaan met karakterverandering.

Gezien de verscheidenheid aan cliënten is er een verschil in de mate van zorg die wordt geboden. Soms ondersteun je bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) met acties of overname en soms alleen met woorden. Maar altijd staat zo zelfstandig mogelijk centraal.

Ben jij een (Persoonlijk) Begeleider die houdt van dynamiek en innovatie? Iemand die zelfstandig kan werken in het team van het trainingshuis, waar de cliënt zelf meebepaalt en waar participatie in de maatschappij na  hersenletsel voorop staat? Lees dan vooral verder!

Meer weten? Neem een kijkje op deze pagina(BG3) of op deze pagina(PB4) om je beeld van de functie compleet te maken.

Wat neem je mee?

✓ Je hebt een afgeronde sociaal-pedagogische, maatschappelijke of verpleegkundige opleiding afegrond op minimaal MBO 3 of MBO 4 niveau.
✓ Daarnaast heb je ervaring met cliënten met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Het is een pre als je ook ervaring hebt met het met het geven van training.
✓ Onregelmatige diensten, waaronder slaapdiensten, zijn voor jou geen probleem.

Maak jij ons team compleet?

Het team van het trainingshuis is een klein team bestaande uit zes zorgrprofessionals: begeleiders, verzorgers, trainers en een verpleegkundige. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zich thuis voelt, dat teamleden zich in kunnen leven en met de handen op de rug kunnen begeleiden. We vinden het allemaal belangrijk dat de cliënt, op zijn of haar manier, zo goed mogelijk deel kan nemen aan de maatschappij. Daar hebben we jou, als nieuwe collega, bij nodig!  

Beloning voor jouw werk!

Omdat jij hard hebt gewerkt om jouw zorgdiploma te halen, staat daar natuurlijk wat tegenover! De arbeidsvoorwaarden voor deze functie zijn conform CAO gehandicaptenzorg schaal 35 of schaal 40.

Naast een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, vindt Siza het belangrijk om bij te dragen aan jouw ontwikkeling. Zo worden op de meeste locaties vanaf het begin cursussen en trainingen aangeboden, afhankelijk van de vraag van de cliënt. Lees meer over jouw ontwikkelingsmogelijkheden op deze pagina.

Ja, ik wil!

Zie jij deze vacature helemaal zitten? Super! Solliciteren kan via deze pagina. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Robbert, onze recruiter voor deze vacature: 06 205 302 96. 

Recente vacatures

PBbender

Ambulant begeleider met kennis GGZ

Cuijk
In overleg
Lumens

Jeugdconsulent

Eindhoven
Fulltime