zoekt een

Medewerker Nachtzorg

In de nacht ziet de wereld er anders uit, verrassend en uitdagend! Als nachtzorg medewerker ben jij het vertrouwde gezicht wanneer een bewoner een zorgvraag heeft, niet kan slapen of een nare droom heeft. 

Siza is op zoek naar een verzorgende IG of enthousiaste verpleegkundige voor in de nacht. Tijdens je nachtdienst biedt je praktische ondersteuning en verleent de nodige zorg op 3 verschillende locaties in Tilburg met als standplaats woonlocatie Mahlerstraat. De doelgroep waarmee je komt te werken zijn mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en/of lichamelijke beperking. In de nachten ben je naast hulp bieden aan de cliënten uiteraard ook verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg. Van Siza krijg je een dienstauto mee waarmee jij je van de ene locatie naar de andere kunt verplaatsen. Kortom, word jij het vertrouwde gezicht van onze bewoners in Tilburg?

Wat neem je mee?

Als verzorgende IG vragen wij een afgeronde zorgopleiding op MBO 3 niveau, zoals V-IG. Ben je als verpleegkundige afgestudeerd en heb je deze opleiding op niveau 4 of HBO afgerond? Ook dan ben je zeer welkom en wordt de salaris inschaling daarop aangepast. Uiteraard bezit je over een geldig rijbewijs zodat jij met onze dienstauto op pad kunt. Enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer direct! 

Het team

Het nachtzorgteam is een team waarbij centralisten, begeleiders, verpleegkundigen, en verzorgenden samenwerken. Wij zorgen ervoor dat de mensen die in de nacht werken samen een team vormen, zodat je op elkaar kunt bouwen. Dit maakt dat we een sterk nachtdienstteam ontwikkelen, waarbij je samen met je collega’s het verschil kan maken in de nacht.

Beloning voor jouw werk!

Omdat jij hard hebt gewerkt om jouw zorgdiploma te halen, staat daar natuurlijk wat tegenover! De arbeidsvoorwaarden voor de functie Verzorgende IG of Verpleegkundige zijn conform CAO gehandicaptenzorg schaal 35-50.

Naast een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, vindt Siza het belangrijk om bij te dragen aan jouw ontwikkeling. Zo worden op de meeste locaties vanaf het begin cursussen en trainingen aangeboden, afhankelijk van de vraag van de cliënt. Lees meer over jouw ontwikkelingsmogelijkheden op deze pagina. 

Er is een breed aanbod van (gratis) trainingen via GoodHabitz. Dat is een online leeromgeving waarin jij zelf de keus maakt voor een training.  Wil je graag een training ‘Doen waar je blij van wordt’. Of liever een ‘cursus Spaans’? Bij Siza kan dat!

Zie jij deze vacature helemaal zitten? Super! Solliciteren kan via deze pagina. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Robbert, onze recruiter voor deze vacature: 06 205 302 96. 

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur