zoekt een

HBO Verpleegkundige

Ben jij een HBO verpleegkundige die graag bijdraagt aan kwaliteitsontwikkeling van onze locaties in Tilburg? Dan zoeken wij jou!

Als HBO verpleegkundige ben je onderdeel van het multidisciplinaire behandelteam en draag je bij aan de kwaliteit van zorg en welzijn van mensen met een lichamelijke beperking/niet aangeboren hersenletsel (NAH). Je bent op meerdere gebieden actief. Je ondersteunt en coacht de zorgmedewerkers met een agogische achtergrond, je verleent directe hulp aan onze bewoners en je hebt een belangrijke rol in de samenwerking met het multidisciplinaire behandelteam (begeleiders, gedragskundige, huisarts, specialist ouderen geneeskunde) en de bewoner met zijn/haar achterban. Je ondersteunt en coördineert bij calamiteiten tijdens je dienst.

Wie ben jij?

Ben jij een BIG geregistreerde verpleegkundige niveau 5 (of 6) met bij voorkeur ervaring met NAH doelgroep en neem jij graag de regierol bij het initiëren, bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de verpleegkundige zorg en welzijn voor alle bewoners?

Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!

Daarnaast:

✓ Bezit je sociale vaardigheden en inlevingsvermogen om aan te kunnen sluiten op de leef/denkwereld van de bewoner met NAH en zijn netwerk; uitnodigend, klantvriendelijk en respectvol.

✓ Ben je in staat om collega’s te kunnen aansturen en begeleiden in de uitvoering van de zorg zoals deze is vastgelegd in de zorgplannen.

✓ Beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

✓ Ben je in staat om zelfstandig en in teamverband te werken en bereid om gedeeltelijk overstijgend in de zorg mee te werken.

✓ Lever je graag een bijdrage aan kwaliteitsontwikkeling op organisatieniveau, bijvoorbeeld door deelname aan een projectgroep.

Beloning voor jouw werk!

✓ De mogelijkheid om actief mee te denken over het organisatiebeleid en ontwikkelingen hierin.

✓ Een salaris tussen €2.899 – €4.140 bruto per maand op basis van 36 uur, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (FWG 50)

✓ Een prettige, professionele en ontwikkelingsgerichte werksfeer.

✓ Voornamelijk werkend van maandag t/m vrijdag waar nodig ben je flexibel om op casus niveau ingezet te worden buiten kantooruren.

✓ Ruimte voor jouw professionele ontwikkeling;

✓ Een stimulerende werkomgeving die gericht is op samenwerking, binnen je team en met de andere geledingen van de organisatie;

✓ Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: opleidingsmogelijkheden, individueel leerbudget, pensioen, eindejaarsuitkering, telefoon/laptop/tablet regeling, fietsregeling en een actieve personeelsvereniging.

Ja, ik wil!

Ben jij enthousiast over deze vacature of wil je meer weten? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Linda Vieth (Projectleider verpleegkundige transitie) via telefoonnummer 06 57228385. Is deze baan precies wat je zoekt? Solliciteer dan direct!

Recente vacatures

BrabantZorg

Bewegingsagoog | Tijdelijk | 28 uur

Oss
24 - 28 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Coördinerend begeleider locatie Grasland in Brummen

Brummen
24 - 36 uur
Stichting Land van Horne

HBO Zorgprofessional en trainer weerbaarheid en agressie

Weert
32 - 36 uur