zoekt een

Verbaal therapeut TRTC

Maak het verschil

Je richt je als verbaal therapeut bij TRTC op (groeps-)behandeling van complexe vroegkinderlijke chronische traumatisering, vaak in combinatie met dissociatieve problematiek, hechtingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.
Een benadering voor en door cliënten, waarbij multidisciplinaire (groeps-)behandeling centraal staat.

 • Je helpt cliënten om de gevolgen van traumatische ervaringen beter te begrijpen en te hanteren, hun algehele functioneren te verbeteren en de levenskwaliteit te verhogen.
 • Je plaatst cliënten in regie van hun herstel, waarbij en ook hun naasten kunnen worden betrokken.
 • Je combineert de groepsbehandeling (in een Therapeutische Gemeenschap) met individuele zorg en E-health.
 • Je werkt nauw samen met alle andere disciplines binnen het centrum, waaronder psychiater, psychologen, SPV, agogen en vak therapeuten.

Jouw toekomstige werkplek
GGzE TRTC (Top Referent TraumaCentrum) is een ambulant specialistisch centrum dat zich toelegt op diagnostiek en behandeling van volwassenen met complexe chronische traumatisering, vaak gepaard gaand met hechtingsstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. De behandeling binnen TRTC wordt vormgegeven vanuit een ambulante therapeutische gemeenschap voor en door cliënten waarbij de behandeling steeds multidisciplinair plaatsvindt. De behandeling wordt continue bijgesteld volgens evidence-based en best-practice kennis in samenspraak met onze cliënten.  Psychotherapie vanuit verschillende referentiekaders maakt onderdeel uit van de multidisciplinaire, multimodale behandeling. De behandeling is erop gericht dat cliënten de gevolgen van de traumatische ervaringen beter kunnen hanteren. Het doel is dat ze beter kunnen functioneren en de kwaliteit van hun leven en die van de personen in hun directe omgeving verbetert. Cliëntenparticipatie, het combineren van een groepsbehandeling met een individuele behandeling en e-health binnen een therapeutische gemeenschap, en het betrekken van het systeem van de cliënt zijn belangrijke speerpunten.

Jouw achtergrond
Jij...

 • Bent een enthousiaste collega die het prettig vindt om intensief samen te werken in een multidisciplinair team en deze samenwerking ook actief op zoekt. Je participeert op betrokken en transparante manier in multidisciplinair overleg, intervisie en teamoverleg.
 • Hebt bij voorkeur ervaring met complexe traumatisering.
 • Vindt integriteit belangrijk en bouwt een werkrelatie op, gebaseerd op respect en betrouwbaarheid.
 • Bent in staat eigen autonomie te behouden bij cliënten die een sterk emotioneel appel kunnen doen.
 • Bent een teamplayer waarbij je het geven en ontvangen van feedback ziet als een vanzelfsprekendheid in de ontwikkeling van de professionaliteit van het team en van jezelf. Daarnaast zie je het belang van humor in je werk met cliënten en zet je samen met je collega's graag een professionele en gezellige werksfeer neer.
 • Bent BIG-geregistreerd en/of hebt een CONO-beroep. Bij indiensttreding dien je in het bezit te zijn van een 'Verklaring Omtrent Gedrag' (VOG).

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 55: minimaal €3016 - maximaal €4692 uitgaande van 36 uur. Op 1 januari 2024 wordt er op basis van de CAO GGZ een loonsverhoging doorgevoerd van 2%.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Sandra van Oosterhout via telefoonnummer 040-2973300.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 21 december 2023.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contact

Yvonne Lohman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Diagnostiek voor U

Moleculair (Micro-) Biologisch Analist

Eindhoven
28 - 32 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST LVB therapeut - De La Salle Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur
MO Den Bosch

Woonbegeleider Voorziening Langdurig Verblijf

's-Hertogenbosch
In overleg