Doktersassistenten dermaTeam Bravis

Doktersassistenten | dermaTeam | 24 - 32 uur per week | Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur

Ben jij de deskundige en veelzijdige doktersassistent die wij zoeken? Als doktersassistent dermatologie heb je de vaardigheden in huis om de patiënten optimaal te begeleiden. Samen met de artsen begeleid je de spreekuren en assisteer je de artsen bij onderzoeken en behandelingen. In deze vacature draait het om de combi tussen doktersassistent en secretaresse, waarbij jij afspraken maakt, de telefoon eenduidig beantwoordt en het gehele zorgpad van de patiënt zowel fysiek als administratief kan begeleiden.

Werken in een dynamische omgeving

Je gaat werken binnen DermaTeam op de polikliniek dermatologie op de locaties van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur. DermaTeam heeft ook vestigingen  in Zeeland waar patiënten terecht kunnen voor de beste dermatologische zorg. Voor meer info zie: www.dermateam.nl.  

Op de polikliniek werk je samen met een enthousiast en dynamisch team van jouw collega doktersassistenten, secretaresses, arts-assistenten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, en dermatologen.

We dagen jou elke dag uit

Binnen dermaTeam heb je in de rol van doktersassistent zowel persoonlijk als telefonisch contact met de patiënt. Je begeleidt spreekuren van de artsen, draait eigen assistenten spreekuren en assisteert de dermatologen bij poliklinisch ingrepen. 

Op het secretariaat plan jij afspraken en beantwoord je (medische) vragen. Je bent hierbij  zorgzaam en respectvol tegen te patiënten, weet van aanpakken en met een patiëntvriendelijke houding lever jij een bijdrage aan de best mogelijke zorg. En zorg je dat het programma elke dag op rolletjes loopt.   Daarnaast ben je betrokken bij de zorg van de toekomst en denk je continu na over hoe de zorg anders en beter kan.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

·         Je hebt een afgeronde opleiding tot doktersassistent (niveau 4);

·         Je hebt ervaring met elektronische patiëntendossier, bij voorkeur met Hix 6.2;

·         Je bent vriendelijk en kunt goed samenwerken;

·         Je bent enthousiast, stressbestendig, een harde werker en vooruitstrevend;

·         Je hebt een drive om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk;

·         Bovendien ben je flexibel: je werkt immers op verschillende locaties en met veel verschillende mensen, maar je kan ook zelfstandig werken.

Maar nog veel belangijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Waar je het voor doet?

·         Salarisschaal volgens FWG 40 cao-ziekenhuizen lopende van € 2.391,- en maximaal 
€ 3.484,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

·         Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw.

·         Jaarcontract met vooruitzicht op vast contract, werkdagen in overleg; 

·         Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%).

·         Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties.

·         Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand voor 4 december 2023. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Nikki Elemans, teamleider poli dermatologie via telefoonnummer 06 16 76 41 04 of via n.elemans@bravis.nl. 

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
PoZoB

Praktijkondersteuner GGZ regio Eindhoven

Veldhoven
20 - 36 uur
Zorgmed Thuis- en Kraamzorg

ZORGMED zoekt een lid Raad van Commissarissen

Eindhoven
0 - 4 uur