zoekt een

coördinator personenalamering

Ben jij die enthousiaste klantgerichte collega met een flinke dosis energie en technische affiniteit ?

Dan is dit iets voor jou!
Als Coördinator Personenalarmering ben je samen met je team verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening op het gebied van de Personenalarmering. Personenalarmering geeft de mogelijkheid met één druk op de knop hulp in te roepen van mantelzorgers of een zorgorganisatie. Op deze manier is het mogelijk om langer en op een veilige manier thuis te blijven wonen. Dit betreft het gehele proces van aanvraag nieuwe abonnementen tot opvolging van alarmeringen en alles wat daartussen zit.

De afdeling bestaat uit twee teams die intensief met elkaar samenwerken binnen het Servicecentrum. Het team Personenalarmering (4 medewerkers) verricht de administratie ten behoeve van de Personenalarmering. De centralisten (9 medewerkers) van de Zorgcentrale voeren de triage uit op binnenkomende (medische) alarmeringen en bieden de zorg die op dat moment nodig is. Op deze manier draagt de afdeling bij aan het bieden van 24/7 zorg (op afstand) aan onze cliënten.

Beide teams wachten veranderingen richting de toekomst. Cliënten blijven steeds langer zelfstandig thuis wonen en de heden daagse technologie maakt dit ook steeds meer mogelijk. De rol van deze afdelingen wordt daarmee steeds prominenter.

Jouw werkdag
Geen dag is hetzelfde ! Je weet namelijk nooit met welke zorgvragen onze cliënten bellen. Aan jou de taak om te zorgen dat de teams dusdanig gefaciliteerd zijn dat zij zo snel mogelijk tot de kern kunnen komen en de client op de juiste manier kunnen helpen. Maar ook dat we als Thebe continue voorbereid zijn voor de toekomstige uitdagingen binnen de zorg om zo de zorg toegankelijk te houden voor ieder die dat nodig heeft.
 • Je fungeert als 1e aanspreekpunt en vraagbaak aangaande vraagstukken op het gebied van Personenalarmering.
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing, plant de bezetting en stuurt op resultaten.
 • Je zoekt daar waar nodig de afstemming met de andere coördinatoren binnen het servicecentrum, relevante zorgteams en externe partijen (veelal technisch) voor een optimale dienstverlening.
 • Je stuurt functioneel de teamleden binnen de afdelingen aan, delegeert hierin taken en verantwoordelijkheden, stelt prioriteiten en stuurt op resultaten.
 • Je organiseert een adequate communicatie- en overlegstructuur binnen de afdeling
 • Bij (technische) verstoringen schakel je dusdanig dat het aanbod van de zorg continue geborgd is.
 • Eventuele klachten handel je op een klant- en servicegerichte wijze af.
 • Je adviseert het management bij zowel operationele als tactische vraagstukken op het gebied van de Personenalarmering.
 • Je evalueert regelmatig op basis van nieuwe trends, ontwikkelingen en kansen of aanpassingen benodigd zijn op de uitgezette koers.

Over jou
Je bent een enthousiaste, sociale maar ook zelfstandige en resultaatgerichte collega. Je bent proactief, een doorpakker, klantgericht, flexibel, hebt oog voor detail en doorziet met een brede blik de diverse werkprocessen. Je bent een echte people manager die voor zijn team staat. Als verbinder ben je in staat de juiste prioriteiten te stellen en knopen door te hakken waar nodig. Je werkt graag samen en beweeg je gemakkelijk tussen de verschillende lagen van de organisatie. Je bent dusdanig communicatief vaardig dat je gemakkelijk schakelt tussen een stevige discussie met het management en een gesprek met een collega over de praktische invulling van taken en inrichting van de afdeling richting de toekomst. Je bent in staat andere te enthousiasmeren, te mobiliseren en stimuleert het zelf reddend vermogen van het team.

Wat breng je mee?
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke coördinerende functie
 • Affiniteit met de zorg en techniek

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 3.177,10 - max. € 4.786,82, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Wil jij binnenkort met ons onderzoeken of er een match is? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Marjolein Mast via telefoonnummer 06 – 10 47 10 17.

De eerste gesprekken worden gepland in de week van 11-15 december

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Floortje Jansen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

ZuidZorg

Coördinator Gewoon Thuis (Eersel)

Soest
In overleg
Stichting Vughterstede

Voorzitter Cliëntenraad

Vught
In overleg