zoekt een

Bijbaan/Vakantiebaan

Werk je graag met en tussen de mensen? Heb je zin in een afwisselende job? In werk dat het verschil maakt voor onze cliënten én jou veel voldoening geeft? En spreekt werken in een professioneel en gezellig team binnen een kleinschalige, energieke en ambitieuze zorgorganisatie je wel aan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Welkom!

Joris Zorg is op zoek naar jou!
Ben je 16 jaar of ouder? Heb je zin in werk dat het verschil maakt voor onze cliënten én jou veel voldoening geeft? En spreekt werken in een gezellig team binnen een kleinschalige, energieke en ambitieuze zorgorganisatie je wel aan? Dan hebben we een superleuke baan voor jou!

Dit ga je doen
Je kunt kiezen voor werken in een van onze vijf woonzorgcentra in de plaatsen Oirschot, Vessem, Middelbeers of Hoogeloon. Je kunt ook kiezen voor thuiszorg (Joris Thuis WMO). Dan werk je bij cliënten thuis die zelfstandig wonen, maar daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Afhankelijk van de functie ga je een of meerdere van de onderstaande werkzaamheden verrichten:

· Je verricht schoonmaakwerkzaamheden in de algemene ruimten of in de woon- en leefruimten van onze bewoners. Denk, naast schoonmaken, bijvoorbeeld aan werkzaamheden m.b.t de was en bedden verschonen.

. Je biedt ondersteuning bij de eetmomenten van onze bewoners (verstrekken van maaltijden, portioneren van maaltijden).

· Je betrekt bewoners bij ontspannings- en activeringsactiviteiten. Je bevordert zo de huiselijke, warme sfeer binnen Joris Zorg. Persoonlijke aandacht staat voorop. Dat is het hart van Joris Zorg! Daar draag jij ook aan bij.

Wat jij meebrengt:
· Je hebt hart voor ouderen.

· Je bent flexibel inzetbaar.

· Je vindt het leuk om in een team en met ouderen te werken.

· Enige ervaring is een pre maar geen vereiste.

Handig om te weten: 
· Je krijgt een salaris conform cao VVT schaal tussen € 13,78 en maximaal € 15,76 bruto per uur afhankelijk van de functie of de schaal van hulp bij het huishouden.

· Werkdagen en werktijden bepalen we in overleg met jou.

· Je komt in een gezellig en professioneel team!

· Je krijgt vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

. Volg je een opleiding als verzorgende of verpleegkundige? Dan help je ook mee in de zorg voor en ondersteuning van onze cliënten. Je takenpakket is dan afhankelijk van je opleidingsjaar en eventuele (stage)ervaring.

Ben je al om?
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel of mail daarom gerust met onze afdeling HRM voor meer informatie via hrm@joriszorg.nl of 0499-570432 of 0499- 570412. En direct solliciteren kan ook. Ga daarvoor naar de button 'hier kun je meteen solliciteren'.

Tot snel!

Contact

Afdeling HRM
HRM
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur