zoekt een

Locatiemanager Huize Moors

Ben jij een échte zorgpionier en word je enthousiast van een vernieuwend woonzorgconcept? Streef je dagelijks naar verbetering en verhoging van de kwaliteit van zorg? Kun jij mensen motiveren en inspireren? Én heb jij een coachende leiderschapsstijl? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en gedreven locatiemanager.

Bij Comfor zijn we continu bezig om de kwaliteit van de zorg en onze dienstverlening te verbeteren. Kwalitatief goede zorg betekent voor ons niet alleen veilige zorg, maar ook liefdevolle en persoonsgerichte zorg, een goede personeelssamenstelling en het blijven leren en ontwikkelen. Het welzijn van de bewoners staat bij ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat familieleden en mantelzorgers erop kunnen vertrouwen dat de bewoner bij ons in goede handen is.

Huize Moors is onze eerste woonzorglocatie, geopend in februari 2022. Bij Huize Moors wonen mensen met dementie en/of een somatische aandoening.

Onze visie: ‘’Elke dag is waardevol’’. Als locatiemanager zet jij de bewoner én de medewerker op één. We werken met verschillende teams zoals; zorgprofessionals, welzijnsmedewerkers, gastvrouw/heer, medewerkers huishouding en vrijwilligers. Als locatiemanager ben jij een echte verbinder en zorg jij voor een optimale en efficiënte samenwerking van jouw teams. Je begeleidt en coacht onze zelforganiserende teams en weet elke individuele professional in zijn kracht te zetten. Je gaat samen met het hele team aan de slag om teamdoelstellingen te realiseren en kunt veranderprocessen opstarten en begeleiden. Daarnaast werk je samen met collega’s van Kwaliteit, HR, ICT en Facilitair.

 • JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN
  Je stelt een jaar- en meerjarenplan op voor de locatie, waarin doelstellingen, resultaten, middelen en planning voor de activiteiten en projecten zijn opgenomen.
 • Je bent financieel verantwoordelijk voor een effectieve- en efficiënte bedrijfsvoering van zorg.
 • Je vertaalt het strategische beleid naar tactisch- en operationeel beleid.
 • Je geeft op een coachende wijze leiding aan een team van ongeveer 32 FTE en hebt aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers op individueel niveau en in teamverband.
 • Je bent verantwoordelijk voor een optimale bezetting van de zorglocatie en bevordert, bewaakt en faciliteert het gehele zorgproces.
 • Je voert HR-taken uit zoals het voeren van jaar -en verzuimgesprekken, maakt analyses en zet de juiste acties uit.
 • Je werkt nauw samen met keten – en netwerkpartners.
 • Je volgt de innovatieve ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt, wonen, zorg en welzijn en vertaalt deze naar jouw collega’s binnen en buiten Huize Moors.
   

WIE JIJ BENT
Jij bent een enthousiaste zorgpionier met bij voorkeur een afgeronde HBO-management opleiding in de zorg. Je bent iemand die bewoners en collega’s op een positieve en respectvolle manier benadert, waardoor zij zich vertrouwd voelen. Je hebt een positieve instelling, bent daadkrachtig en werkt resultaatgericht. Daarnaast heb je een breder inzicht in bedrijfsprocessen en ervaring met projectmanagement. Wij bieden een verfrissende werkomgeving waarbij je terechtkomt in een enthousiast en betrokken team dat passie heeft voor ouderenzorg.

Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn gebaseerd op de CAO-VVT:

 • Functieschaal 60.
 • Uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Reiskostenvergoeding/ fietsplan.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Heb je ervaring? Dan is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar.
 • Trainingen en cursussen.
 • Gezellige activiteiten met collega’s, zoals een gezellige BBQ, borrel en teambuildingsdagen.
 • Je hebt bij ons de ruimte om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk door te ontwikkelen. Los van opleiding en training zijn er diverse ontwikkelmogelijkheden.
 • Ook staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. Wij organiseren met regelmaat leuke activiteiten voor alle medewerkers en vrijwilligers van Comfor.

OVER COMFOR
Comfor is de zorgorganisatie die 24 uur per dag zorg levert bij Huize Moors. Bij Comfor werken we samen aan het woongeluk van onze bewoners. Wij vinden het belangrijk dat jij kan doen waar jij goed in bent. Je krijgt de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en deze verder te ontwikkelen.

Contact

Marloes Heessels
Kwaliteitsmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Leidinggevende P&O

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Vivent

Opleidingsadviseur

Rosmalen
20 - 28 uur