zoekt een

Werktuigbouwkundig Adviseur

Wij zoeken een breed geïnteresseerde werktuigbouwkundige, die affiniteit heeft met verduurzaming, bekend is met meerjarenonderhoudsplanningen en die de rol van projectleider op zich kan nemen voor zeer uiteenlopende verduurzamings-, vervangings- en onderhoudsprojecten, zowel in het ziekenhuis als bij onze verpleeghuizen.

Met jouw ervaring en expertise draag jij eraan bij dat Rivas Zorggroep op een maatschappelijk verantwoorde manier elke dag uitstekende zorg kan leveren!

Wat ga je doen?
 • Je bent projectleider voor verduurzamings-, vervangings- en onderhoudsprojecten op werktuigbouwkundig gebied.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het werkveld en denkt mee over het optimaliseren van bestaande werkprocessen. Je stelt hiervoor investerings- en verduurzamingsvoorstellen op en adviseert het management.
 • Je analyseert de werktuigbouwkundige staat van de installaties, waaronder ketelinstallaties, warmte- en koudeopslag (WKO) en luchtbehandelingsinstallaties en verwerkt dat in ons onderhoudssysteem waarin het meerjarenonderhoudsplan geborgd wordt.
 • Je zoekt actief de samenwerking op met je collega’s van andere afdelingen en biedt advies en ondersteuning aan, zowel technisch als procesmatig.

Waar ga je werken?
Rivas Zorggroep levert als ketenzorgorganisatie in een groot gebied in het midden van Nederland ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg, revalidatiezorg en wijkverpleging. De beste zorg realiseren voor elke bewoner, cliënt en patiënt. Dát is het resultaat waar de bijna 5.000 medewerkers van de Rivas Zorggroep zich dagelijks voor inspannen.

Je gaat werken in het Beatrixziekenhuis en de andere Rivas locaties. Je bent regelmatig op pad, wat de functie zeer divers en afwisselend maakt. Binnen het team van de Technische Dienst kun je een beroep doen op leuke, kundige en gedreven collega’s, die elkaar graag helpen.

Wie ben jij?
 • Je hebt HBO werk- en/of denkniveau op het gebied van werktuigbouwkunde.
 • Je beschikt bij voorkeur over enkele jaren werkervaring. Ervaring in een ziekenhuis is een pré.
 • Je bent beschikbaar voor het draaien van storingsdiensten, met een ruime vergoeding volgens de cao ziekenhuizen.
 • Je hebt een flexibele houding, klantgericht en communicatief vaardig.
 • Je werkt doelmatig, kunt prioriteiten stellen, maakt duidelijke afspraken, bewaakt de voortgang van projecten, toont initiatief, signaleert knelpunten en handelt hiernaar.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?
 • Je krijgt een salaris tussen de € 3.434,- en € 4.842,- bruto per maand op basis van 36 uur. De functie is ingedeeld in FWG 55. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december. Beide 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • Je tekent een vast contract voor 36 uur. Het is mogelijk om 4 dagen van 9 uur te werken.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizen, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf gunstige aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met Barbara Mauritz (Hoofd Technische Dienst) via 06 23 97 15 29 en voor vragen over de sollicitatieprocedure met Oscar Bontje (Recruiter) via 06 82 70 61 44.

Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature. Je uploadt daarbij je CV en motivatiebrief.

Contact

Oscar Bontje
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

ZuidZorg

Coördinator Gewoon Thuis (Eersel)

Soest
In overleg
Amarant

Management trainee Sociaal Domein

Breda
20 - 24 uur
Valkenhof

Manager Zorg

Valkenswaard
Fulltime