Trainee Verpleegkundige

Wat goed dat je voor dit mooie beroep hebt gekozen! En nu? Je wil het ziekenhuis in maar je hebt weinig tot geen ziekenhuiservaring. Het Catharina Ziekenhuis laat jou graag kennismaken met, en ervaring op doen op verschillende afdelingen. Deze ontdekkingsreis gaat jou helpen te bepalen bij welke afdeling en specialisme jouw hart en ambitie ligt. Benieuwd? Lees dan gerust verder. Zo maak jij beter nóg beter

Jij zorgt ervoor
Een periode van vier maanden werk je (boventallig) mee op een verpleegafdeling, met dienstverband en salaris. Tijdens dit traineeship doen wij er alles aan om jou de begeleiding te bieden die jij nodig hebt. Denk aan intervisie, klinisch redeneren, voorbehouden handelingen en evaluatiegesprekken. Na deze vier maanden ga je aan de slag op één vaste afdeling voor een periode van 1 tot 3 maanden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in een jaar ongeveer 4 afdelingen te verkennen. Als Trainee Verpleegkundige ga je elke uitdaging aan, zoals:
  • ervaring opdoen als ziekenhuisverpleegkundige. Je komt bij ons in aanraking met diverse verpleegtechnische handelingen zoals verzorging van wonddrains, venapunctie en infusie.
  • samen met je collega’s zorgen voor het gehele proces van opname tot ontslag van onze patiënten.
  • kennismaken met verschillende afdelingen zoals Longgeneeskunde, Neurologie, Geriatrie, Kort Verblijf en Dagverpleging, Orthopedie en nog veel meer.

En wist je dat je door te starten bij het Flexbureau, je makkelijk door kan stromen naar een afdeling die bij jou past? Je hebt veel ervaring opgedaan en al kennis mogen maken met veel afdelingen.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

Het Catharina Ziekenhuis Flexbureau
De ontdekkingsreis voor verpleegkundigen zonder ziekenhuiservaring is onderdeel van ons Flexbureau. Dit team zorgt voor de flexibele inzet van verpleegkundigen binnen het Catharina Ziekenhuis. In totaal werken er 60 enthousiaste en gemotiveerde verpleegkundigen en 20 polikliniekassistenten. Het Flexbureau blijft zich uitbreiden en is voortdurend in ontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat vraag en aanbod goed op elkaar afgestemd blijven. Een goede samenwerking met de zorgafdelingen is hierbij vanzelfsprekend.

Neem ook eens een kijkje op onze website voor meer informatie over het werken in het Catharina Ziekenhuis.

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
  • een (bijna) afgeronde opleiding tot mbo of hbo Verpleegkundige met BIG-registratie.

Ook ben je een persoon die wil ontdekken waar haar of zijn mogelijkheden en interesses liggen. En je wil graag het Catharina Ziekenhuis als werkplek wil leren kennen!

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als Trainee verpleegkundige kan jij rekenen op:
  • contract voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt jouw contract omgezet naar een vast contract.
  • 24 tot 36 uur per week. Uren in overleg.
  • een bruto maandsalaris tot € 3.642,00 (FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek.
  • extra’s als vakantietoeslag (volledige 13e maand) en een eindejaarsuitkering (volledige 14e maand) en onregelmatigheidstoeslag.
  • constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden in ons opleidingsziekenhuis.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Contact

Hanneke Toonders
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider kindgroep

Heeze
Parttime / Fulltime
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur