Salarisadministrateur zorg

32- 36 uur, parttime / fulltime  

Deel jouw expertise op het gebied van salarisadministratie en realiseer een betrouwbare salarisuitbetaling voor onze collega’s van Kentalis Zorg!

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Je gaat onderdeel uitmaken van een landelijke expertise organisatie gericht op zorg en onderwijs, waarbij onze medewerkers het verschil maken in het leven van cliënten en leerlingen. Jij speelt een belangrijke rol bij het maandelijks uitbetalen van de salarissen aan onze collega’s van Kentalis Zorg.
Wij verwelkomen graag een collega, die met zijn of haar vakkennis, nauwkeurigheid en klantgerichtheid bijdraagt aan een betrouwbare administratie. 

Wat ga jij doen?
Je verzamelt, complementeert, controleert en verwerkt salarisadministratie, in- en uitdiensttreding, toeslagberekeningen, opname levensloop en loonbeslag, MKA. Ook neem je deel aan projecten, signaleer je problemen en doe je verbetervoorstellen. Je stelt daarbij nieuwe richtlijnen, procedures en protocollen op. 
Verder zijn jouw belangrijkste taken:

 • Je controleert de salarisverwerking, bereidt de salarisuitbetaling voor en neemt bij afwijkingen contact op met betrokkenen; 
 • Je voert voorgeschreven controles uit op de salarisadministratie;
 • Je beantwoordt specifieke vragen van medewerkers en leidinggevenden over de salarisadministratie en adviseert hen hierin, bijvoorbeeld op het gebied van inhoudingen, berekeningen, momenten van uitbetalingen en van cao- en personeelsregelingen; 
 • Analyseren van gegevens en het maken van periodieken overzichten voor het management.

Met wie werk jij?
Je gaat deel uit maken van het team HR&D (Human Resources & Development) wat landelijk werkt en  bestaat uit bijna 70 collega’s. Een manager HR&D, HR businesspartners, HR adviseurs, HR beleidsadviseurs, recruiters, data analist, medewerkerkers personeelsadministratie, medewerkers salarisadministratie en medewerkers HR Servicepunt. Ondanks de afstanden, typeert ons team zich als warm en collegiaal. “Waarmee is de medewerker, cliënt en leerling het beste geholpen?” dát is de drive die ons allen bindt. Lees meer over Werken bij Kentalis HR | Kentalis

Jij maakt onderdeel van het team Personeelssalarisadministratie (PSA). Samen met twee andere collega’s ben jij verantwoordelijk voor de salarisadministratie van Kentalis Zorg. We hebben zeer regelmatig contact met elkaar via Teams of telefonisch, en zien elkaar gemiddeld twee keer per week op het kantoor in Sint-Michielsgestel, op 10 minuten van Den Bosch. Ook bestaat er de mogelijkheid om vanuit huis te werken, waarbij er flexibiliteit is in werkdagen en werktijden.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie met ruim 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over circa 138 locaties door heel Nederland.

Wij bieden jou    
Voor een goede start, word je ingewerkt door een ervaren collega. Ook kijkt je leidinggevende Doris naar jouw talenten en wordt er geïnvesteerd in jouw vakkennis en persoonlijke ontwikkeling.

 • Direct bij start een contract voor onbepaalde tijd voor 32 of 36 uur per week; 
 • Een bruto maandsalaris €2.685,- tot €3.749,- (FWG 45) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
 • Door de cao wijziging stijgt je salaris op 1 december met 3%. In 2024 stijgt je salaris per 1 juni en per 1 december met 2%;
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato) extra’s zoals, pensioenopbouw bij PFZW, reiskostenvergoeding (deze verdubbelt van €0,08 naar €0,16 per kilometer);
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of uitruil reiskosten?

Wie ben jij?
Je bent administratief sterk onderlegd. Ook heb je klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Je werkt graag in een omgeving waarin je mee kan denken over professionalisering van administratieve procedures. Verder breng je mee:

 • Een hbo opleiding, Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) of Vakopleiding Payroll Service (VPS);
 • Bij voorkeur heb je kennis van de CAO gehandicaptenzorg en beschik je over een basiskennis AFAS. Mocht je deze kennis niet meenemen, maar ben je bereid hierin te investeren dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. 

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om als salarisadministrateur zorg aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past voor 4 december 2023. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras ons met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Heb je vragen over deze functie? Doris van der Heijden, Teamleider Servicecentrum, maakt graag tijd voor jou en jouw vragen. Bel of whatsapp via 06-57776680.

We vragen altijd om referenties en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Dit is een vast onderdeel van de procedure.
Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie is niet gewenst.

 

Recente vacatures

Diagnostiek voor U

Moleculair (Micro-) Biologisch Analist

Eindhoven
28 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg
MO Den Bosch

Woonbegeleider Voorziening Langdurig Verblijf

's-Hertogenbosch
In overleg