Woonbegeleider (min. 24 – max. 36 uur)

Voor ons gedreven team op de prachtige woonlocatie gevestigd in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther zoeken we nieuwe collega’s. Op deze locaties wonen 12  (jong) volwassenen met autisme. Samen met je collega’s help je de zelfredzaamheid en eigen regie van de bewoners te versterken. We zorgen hier samen voor een rustige en huiselijke leefomgeving waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is.

Onze toegankelijke en gespecialiseerde organisatie richt zich op begeleiding van mensen met autisme, zowel ambulant als binnen verschillende wooninitiatieven. Ook bieden we dagbesteding, re-integratie en job coaching aan. 

Jij bent….

Een ondernemende en stressbestendige begeleider. Jouw begeleidingsstijl is er één waarbij je stevig in je schoenen staat, jij durft beslissingen te nemen, ook al sta je onder (tijds)druk. Ook ben je geduldig en beschik je over voldoende doorzettingsvermogen om bewoners te begeleiden en te stimuleren. En natuurlijk kan je niet wachten om binnen een gedreven team aan de slag te gaan. Herken je jezelf in bovenstaande? Dan maken we graag kennis met jou!

Functieomschrijving

Als Woonbegeleider bied je ondersteuning bij vragen op meerdere leefgebieden. Je werkt aan de hand van een begeleidingsplan dat door de Persoonlijk Begeleider samen met de bewoner opgesteld wordt. Samen met je collega begeleiders zorg je voor het dagelijkse reilen en zeilen van de woonvoorziening.

Wat vragen we?

·       Je hebt een relevante opleiding gevolgd, minimaal MBO niveau 4.

·       Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar (uren in overleg).

·       Je bent flexibel inzetbaar en bereid om wisselende diensten te werken.

·       Je hebt werkervaring en/of affiniteit met autisme.

Wat bieden we jou?

·       Een afwisselende en uitdagende functie binnen een groeiende organisatie waarin veel aandacht is voor het teamgevoel.

·       Een werkplek waar ruimte is voor coaching, scholing, intervisie en persoonlijke ontwikkeling. Leermakers biedt bijvoorbeeld voor elke medewerker een uitgebreide interne opleiding Autisme aan.

·       Werken binnen een enthousiast, betrokken en deskundig team.

·       Een jaarcontract bij aanvang, met uitzicht op een vast dienstverband.

·       Prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

·       De functie Woonbegeleider zal worden ingeschaald in functieschaal 40 (CAO Gehandicaptenzorg), afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten. 


Enthousiast?

Wil je weten hoe het is om op een woonlocatie te werken? Hier lees je hoe de werkdag van Persoonlijk Begeleider Merve er uit ziet.

We zien je graag voor een kop koffie, of solliciteer direct en stuur je CV en motivatie naar hr@leermakers.nl 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kim van den Bogaert, op telefoonnummer 06-27171062. 

Wil je weten hoe de locatie eruitziet? Neem dan een kijkje bij onze woningen.

Recente vacatures

SMO Breda

Ambtelijk Secretaris (24 uur)

Breda
20 - 28 uur
Máxima MC

Vrijwilliger Help programma diversen afdelingen

Veldhoven
4 - 8 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg