Zorgcoördinator

Dit is misschien wel de mooiste én moeilijkste baan die wij in huis hebben bij Labyrint Zorg & Werk. Als zorgcoördinator sta je middenin de organisatie en dagelijks volop in de actie. Die dynamiek moet je leuk vinden en aankunnen. Onze cliënten hebben complexe zorgvragen, soms is er sprake van crisis, maar jij zorgt dat het goed komt. Dankzij jouw geen-flauwekul-mentaliteit, je overzicht, kennis van zaken en samenwerkingsvaardigheden met onze begeleiders, ontvangen onze cliënten op alle momenten de passende zorg. Van intake tot uitstroom.

Behalve voor onze cliënten ben jij als zorgcoördinator superbelangrijk voor jouw teams van ambulante begeleiders. Je bent de verbindende schakel tussen MT en teams. Je bent hun steun en toeverlaat, 
je bouwt sterke persoonlijke relaties met en tussen collega’s. Vanuit jouw betrokkenheid heb jij er plezier in om jouw begeleiders te helpen bij alle denkbare vragen bij de uitvoering van hun cliëntenzorg. Van inhoudelijke vragen tot planning of kleine vragen over organisatorische zaken. Door jouw coaching komen anderen vooruit. Jouw persoonlijke manier van leiderschap is een reden voor collega’s om te blijven, terwijl de banen in de ambulante GGZ toch voor het oprapen liggen.

Om de functie van zorgcoördinator met succes te kunnen invullen, is een flinke scheut doorzettingsvermogen nodig. Je bent actiegericht zonder het overzicht te verliezen. Als het spannend wordt of zaken niet lopen zoals verwacht (want wij leven en werken niet in een perfect beheersbare wereld), dan zet jij een stapje naar voren in plaats van achteruit. Met zelfstandigheid, rust en humor werk je samen in een bruisend team van 4 zorgcoördinatoren. Verder heb je een zorg gerelateerde opleiding afgerond en beschik je over HBO werk- en denkniveau. Ervaring met cliënten met (complexe) zorgvragen en met WMO en/of WLZ spelregels komt zeker van pas. Een rijbewijs en eigen vervoer zijn nodig om zichtbaar te zijn voor jouw teams in Oost-Brabant.

Wij bieden:

Een uitgelezen kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van anderen en jouw eigen ontwikkeling. In deze baan maak jij écht een groot verschil voor onze begeleiders en voor onze cliënten. Bij veel verantwoordelijkheid hoort ook veel vrijheid, dus die krijg je van ons. Er hijgt geen micro-manager in je nek, maar je kunt rekenen op de steun van jouw collega zorgcoördinatoren, twee Managers Zorg en een betrokken back office (Toegang, HR, ICT, Finance). Samen zorgen we met een kleine groep van circa 20 ondersteuners en leiders ervoor dat 80 begeleiders zo goed mogelijk zorg kunnen verlenen.

Als relatief kleine GGZ organisatie onderscheiden wij ons van anderen. Bij ons ben je geen personeelsnummer, maar maakt het uit dat JIJ het bent. Cliënten en medewerkers zijn bij ons gelijk. Het draait om zo zelfstandig mogelijk meedoen. Werken aan de doelen die jij wilt bereiken. Jezelf kunnen ontwikkelen. Samen met anderen. Hierbij wil je steun ervaren van iemand die je vertrouwt en jou waardeert om de stappen die je zet. Al deze dingen zijn voor cliënten en collega's hetzelfde. 

Bij Labyrint Zorg & Werk denken we in mogelijkheden in plaats van in moeilijkheden. We houden van probleemoplossers in plaats van probleemaandragers. Gelijkwaardigheid tussen alle collega's, een fijne informele sfeer, (h)echte relaties en daardoor kunnen zeggen waar het op staat. Je bent onderdeel van een collectief, hebt inspraak bij belangrijke organisatiethema’s en -als je wilt- kun jij je aansluiten bij onze fanatieke personeelsvereniging.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO GGZ en de functie van zorgcoördinator is ingedeeld in FWG 50. Daarbij hoort een salaris van max. € 4180,- bruto per maand bij fulltime met vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een persoonlijk balansbudget voor bijv. extra verlof of opleidingsmogelijkheden. 

Enthousiast geworden over deze kans? Dan horen we graag van je waarom dat zo is. Zou je een beknopte motivatie met cv willen mailen naar personeelszaken@l-zw.nl? 

Voor vragen of meer info neem je contact op met Dennis van Diest, manager zorg via telefoonnummer 0413-479895.

Recente vacatures

Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
PoZoB

Praktijkondersteuner GGZ regio Eindhoven

Veldhoven
20 - 36 uur
Zorgmed Thuis- en Kraamzorg

ZORGMED zoekt een lid Raad van Commissarissen

Eindhoven
0 - 4 uur