zoekt een

GZ-psycholoog

Ben je een GZ-Psycholoog en wil je jezelf in de revalidatiezorg (verder) ontwikkelen? Voor onze zorgeenheid IV, Hartrevalidatie en Chronisch Complex Longfalen in Breda, zijn wij op zoek naar een GZ- Psycholoog voor 24-32 uur.

De functie 
Als GZ-psycholoog draag je door middel van psychologisch onderzoek en/of psychodiagnostiek bij aan de indicatiestelling en probleemverheldering. Je behandelt en begeleidt revalidanten t.b.v. diverse diagnosegroepen.  

Je behandelt als GZ-psycholoog in een interdisciplinaire setting, waarbij revalidatieartsen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, vaktherapeuten, logopedisten, bewegingsagogen en verpleegkundigen betrokken kunnen zijn. Binnen onze zorgeenheid hebben we een breed aanbod aan (poli)klinische behandelingen, zowel voor revalidanten met hartproblemen als voor revalidanten met longproblemen. Elke doelgroep heeft een specifiek programma en behandelteam. De nadruk van de werkzaamheden zal voornamelijk liggen op het gebied van de longproblematiek. Je werkt dan ook samen met meerdere disciplines. Je rapporteert over de voortgang in het EPD (HIX). 

Wie zoeken wij? 
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste GZ-psycholoog die beschikt over: 

 • Een afgerond masteropleding psychologie met als specialisatie medische/ of klinische specialisatie of een andere relevante specialisatie.
 • Werkervaring binnen de hart/long revalidatie, waarbij het werken met groepen en het werken in multidisciplinaire/ interdisciplinaire teams een pré is.  

Kwaliteiten die wij zoeken in een kandidaat: 

 • De samenwerking kunnen zoeken met collega’s om het beste resultaat voor de revalidant te behalen;
 • Een goede prognose kunnen maken t.a.v. het revalidatiebehandelplan en zicht hebben op doorverwijzing in de keten;
 • De volgende competenties: flexibiliteit, samenwerken, open stijl van communiceren, hands on, resultaatgericht, ondernemend en in staat om te kunnen reflecteren.  

Daarnaast is het een aanbeveling als je: 

 • Affiniteit en ervaring hebt met ACT
 • In staat bent groepsdynamische processen te begeleiden;
 • Ervaring hebt met EMDR en CGT.  

Wat hebben wij jou te bieden? 
Wij bieden een uitdagende baan, in een zelfbewuste organisatie die sterk in beweging is en waarin groei en zelfontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast bieden wij:  

 • Een contract voor onbepaalde tijd;  
 • Een salaris van minimaal €4042,00 en maximaal € 6091,00 bruto per maand conform cao ziekenhuizen (FWG 65, op basis van 36 uur);
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen, met o.a. 8,33% eindejaarsuitkering en vakantiegeld (beide vergelijkbaar met een maandsalaris);    
 • Een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid tot aanschaf van een fiets of computer met fiscaal voordeel en korting op een fitnessabonnement.

Enthousiast geworden? 
Deze vacature is gelijktijdig opengesteld voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben een voorrangspositie. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Quanita Aerts (zorgmanager) via 088-7358122 of met Tisha Claessens (psycholoog) via 088-735 8290.

Recente vacatures