Klinisch Psycholoog

Binnen onze vakgroep Medische Psychologie zijn wij op zoek naar een Klinisch Psycholoog die graag buiten de gebaande paden denkt. Met jouw creatieve ideeën en overtuigingskracht krijg jij de ruimte om vanuit je expertise ideeën in te brengen en zo samen met je collega’s de beste zorg te leveren. Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Psychologische zorg leveren aan patiënten met zowel somatische als psychiatrische problematiek is jouw verantwoordelijkheid. Hierbij besteden wij aandacht aan functiedifferentiatie binnen onze vakgroep, waardoor jij als specialist vooral te maken krijgt met complexere problematiek en je een inspirerende en betrokken sparringpartner bent voor jouw collega-psychologen en collega-specialisten. Als Klinisch Psycholoog ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • Uitvoeren van psychotherapeutische behandelingen bij zowel de medisch-psychologische populatie (o.a. aandachtsgebieden oncologie, cardiologie, bariatrie) als de psychiatrische populatie (polikliniek en PAAZ)
 • Verrichten van psychodiagnostiek, inclusief persoonlijkheidsdiagnostiek, bij complexe casuïstiek.
 • Inbrengen van medisch psychologische en klinisch-psychologische kennis via consultaties en in multidisciplinair overleg binnen verschillende medische specialismen.
 • Betrokken zijn bij het opleiden van PIOG en GIOS en bij onderwijs/klinische lessen aan andere specialismen.
 • Vervullen van een actieve rol in de beleidsmatige ontwikkelingen van onze afdeling Medische Psychologie, waarbij jij je inzet voor de zichtbaarheid en positionering van onze afdeling in de organisatie.

En wist je dat je ook participeert als staflid in ziekenhuisbrede werkgroepen? Wij waarderen jouw inbreng!

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

De afdeling Medische Psychologie
De vakgroep Medische Psychologie in het Catharina Ziekenhuis is onderdeel van de RvE Psychiatrie & Medische Psychologie en wordt gevormd door drie klinisch psychologen, twee klinisch neuropsychologen en zes GZ-psychologen. Daarnaast zijn er binnen de afdeling Medische Psychologie twee psychologisch medewerkers en secretaresses werkzaam. Ook zijn er vier opleidingsplaatsen voor masterpsychologen, twee opleidingsplaatsen voor PIOG en een opleidingsplaats voor GIOS. De vakgroep heeft een goede samenwerking met de andere specialismen binnen het ziekenhuis.

Lees meer over de afdeling, via Medische psychologie (volwassenen) - Catharina Ziekenhuis

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • een afgeronde opleiding tot Klinisch Psycholoog.
 • BIG-registratie.

Ook ben je een persoon die vanuit een duidelijke structuur ook out-of-the-box met creatieve ideeën komt. Jij weet met jouw overtuigingskracht en positieve instelling anderen te inspireren en het vertrouwen te geven zichzelf te zijn. Tot slot omschrijven collega’s jou als een verbinder, die zowel binnen als buiten de vakgroep de samenwerking aangaat met als doel om samen de beste psychologische zorg te leveren aan patiënten.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als Klinisch Psycholoog kan jij rekenen op:
 • direct een vast contract.
 • 24 - 36 uur per week. Uren in overleg.
 • Lidmaatschap van de Vereniging Medische Staf (VMS) en de Vereniging Medisch Specialisten in Dienstverband (VMSD).
 • Thuiswerkmogelijkheden in overleg. Indien van toepassing ontvang je een thuiswerkvergoeding.
 • een bruto maandsalaris tot € 9.006,00 (FWG 75) op basis van een 36-urige werkweek.
 • extra’s als vakantietoeslag (volledige 13e maand) en een eindejaarsuitkering (volledige 14e maand).
 • Een opleidingsbudget van €4000,-
 • Vergoeding herregistratiekosten en beroepslidmaatschappen.
 • constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden in ons opleidingsziekenhuis.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Contact

Ilse Timmermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

(GZ)Psycholoog

Schijndel
16 - 24 uur
Sint Jozefoord

GZ Psycholoog

Nuland
28 - 32 uur
's Heeren Loo

persoonlijk begeleider Kinderdagcentrum Flipje

Tiel
28 - 32 uur