zoekt een

Coördinator Welzijn

Het hart en de kracht van Hagedonk en de Hillen zijn de bewoners. Familie, mantelzorgers, vrijwilligers en professionele medewerkers werken nauw samen om bewoners een prettige leefomgeving aan te bieden. Welzijn is hier een groot en belangrijk onderdeel van. Wil jij samen met ons aan de slag op het gebied van welzijn en meedenken welke rol welzijn kan vervullen in een tijd waar het welzijn en regie van bewoners steeds belangrijker wordt, personeelskrapte een feit is en de zorgvraag toe gaat nemen?

Dan is dit iets voor jou!
Bij locatie Thebe | Hagedonk en Thebe | de Hillen bestaat welzijn uit meerdere onderdelen: op Hagedonk zijn dit activiteiten voor bewoners zorgappartementen (somatiek) en activiteiten bewoners woongroepen (PG). Op de Hillen zijn ook twee groepen te onderscheiden namelijk Somatiek en PG. Over beide locaties hebben we begeleiders Welzijn en zij werken ook nauw met elkaar samen als het gaat om grote activiteiten of uitstapjes. Jij bent de drijvende kracht, verbinder en sturing van dit team.

In de rol van Coördinator Welzijn werk je samen met alle medewerkers op het welzijn terrein. Of het nu gaat om je team Welzijn, (zorg)collega’s, aandachtsvelders en team Ondersteuning. Je trekt samen op met de collega coördinatoren (vrijwilligers, gastvrijheid en facilitair) om samen stappen richting de toekomst te zetten. Het team Ondersteuning, waarvan welzijn een onderdeel is, staat voor het optimaal bedienen en ontwikkelen van de niet zorg gerelateerde zaken binnen de organisatie.

Als Coördinator Welzijn ben je verantwoordelijk voor een vernieuwend en creatief activiteiten aanbod primair voor bewoners van de locatie. Je bent een verbinder en bent verantwoordelijk voor samenwerking en afstemming. Hiernaast ondersteun je de aandachtsvelders Welzijn. Tevens draag je zorg dat belangstellende bewoners een op maat gemaakt activiteitenaanbod hebben. Je ontwikkelt en implementeert een strategisch plan Welzijn en je onderhoudt contact met relevante organisaties: samenwerkingsverbanden uitwerken en uitvoeren samen met partners. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing en proces op vlak van Welzijn. Bovendien ga je (in de toekomst) een groot onderdeel uitmaken voor de familieparticipatie/mantelzorgbeleid binnen de locaties.

Over jou
 • Je beschikt over een MBO 4 diploma Welzijn;
 • Je hebt enkele jaren ervaring op het gebied van welzijn/activiteitenwerk;
 • Je hebt in ieder geval affiniteit met, maar bij voorkeur kennis van en enige ervaring met genoemde doelgroepen (NAH, PG, Somatiek);
 • Je bent sociaal sterk en hebt overtuigingskracht. Hiermee ben je in staat om samenwerkingsmogelijkheden aan te gaan, op te bouwen en te onderhouden;
 • Je bent een toegankelijk aanspreekpunt, toont inlevingsvermogen en bent hulpvaardig;
 • Je neemt initiatief en bent vindingrijk, je denkt mee graag mee over de toekomst van welzijn en zorg binnen onze locatie.
 • Je bent 28 tot 32 uur beschikbaar (in overleg). Dagen en tijden in overleg.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Klinkt de functie van coördinator welzijn interessant? Reageer dan via de sollicitatie button met jouw CV en motivatie! De vacature staat open intern en extern tot 8 december 2023.

De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 13 december 2023.

Wil je eerst meer weten over deze functies? Neem dan contact op met Monique van de Donk (Manager Hagedonk en de Hillen) 06-46727214. .

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Star-shl

Teamleider Inkoop

Etten-Leur
36 - 40 uur
Mijzo

Teammanager Behandeling en Begeleiding

Dongen
28 - 36 uur