zoekt een

Gastvrijheid medewerker

Zit gastvrijheid in je genen? Wil je hiermee van toegevoegde waarde zijn voor de zorg?

Dan is dit iets voor jou!
Als gastvrijheid medewerker voer je werkzaamheden uit op het gebied van hospitality en eten en drinken (alle werkzaamheden met betrekking tot gastvrijheid en voeding). Je verzorgt maaltijden in het Grand Café voor ongeveer 30 bewoners. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden zoals keuken- en horecawerkzaamheden en het te woord staan van gasten. Je draagt zorg voor de bestellingen en de ontvangst van de bestelde producten. De gastvrijheid medewerker doet dit alles om een optimaal ‘onthaal’ voor bewoners, mensen uit de wijk, bezoekers, vrijwilligers en collega’s te organiseren. Als gastvrijheidsmedewerker werk je in een zelfstandig team waarin open communicatie hoog in het vaandel staat.

Jouw werkdag
Nieuwbouw- en verhuisplannen

De splinternieuwe locatie Thebe Heilaarstaete wordt vanaf begin 2024 in gebruik genomen. Als je bij ons komt werken, dan start je eerst nog een tijdje bij Thebe Lucia. Daarna verhuizen we naar Heilaarstaete waar we samen met GGZ-Breburg specialistische zorg gaan leveren voor de GGZ, GP, NAH en Korsakov doelgroepen. Hoe we dit precies gaan doen, daar mag en kan iedereen over meedenken. Dit geldt ook voor de woongroep waar je komt te werken.

Meer weten over deze mooie nieuwe locatie? Klik hier om direct naar Thebe Heilaarstaete te gaan.

Over jou
 • Je bent enthousiast, je hebt gastvrijheid in je genen zitten en je hebt een passie voor alles dat met eten en drinken te maken heeft.
 • Je bent flexibel inzetbaar (vanaf twee dagen per week op basis van beschikbaarheid), je kunt zelfstandig werken en je ziet mogelijkheden.
 • Je bent beschikbaar van maandag tot en met zondag van 09.30 - 17.00 uur.
 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau, horeca-ervaring en je bent bekend met H.A.C.C.P. en Sociale Hygiëne.
 • Je kunt gastvrijheid binnen de locatie naar een hoger niveau tillen.
 • Je bent sociaal vaardig, klantgericht en hebt een open en gastvrije houding.
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je bent ordelijk en integer, je toont lef en creativiteit.
 • Je bent initiatiefrijk en niet bang om de handen uit de mouwen te steken waar nodig.
 • En heel belangrijk, je maakt gemakkelijk de verbinding met mensen en hebt het ondernemerschap in je.

Vanaf september 2024 is er een mogelijkheid tot uitbreiding van de uren vanwege een medewerker die dan met pensioen gaat.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.210,77 - max. € 2.853,86, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Marc van Vijfeijken op via 06-12539238.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Gastvrouw/-heer Plus | 10 - 12 uur

Volkel
8 - 12 uur
Reinier van Arkel

Gastvrouw/heer - Magnolia Restaurant

Vught
In overleg
Máxima MC

Vrijwilliger Acute Opname Afdeling

Veldhoven
4 - 8 uur