zoekt een

Zorgcoördinator Kempenhof

Wil jij je met hart en ziel inzetten voor onze bewoners die op de somatische afdeling van Kempenhof verblijven? En wil je samenwerken in een team dat streeft naar de allerbeste zorg op maat? Valkenhof in Valkenswaard is op zoek naar een enthousiaste Zorgcoördinator voor locatie Kempenhof voor 28 uur per week!

Oud worden én jezelf blijven, dat is waar Valkenhof voor staat. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit ‘keigoed en met liefde’. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Eenbelangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Je komt te werken op locatie Kempenhof afdeling 2 in een team met leuke collega’s die allemaal een hart voor de zorg hebben.

Wat je gaat doen

Als zorgcoördinator waak je over de kwaliteit van de zorg in jouw team. Je biedt bewoners professionele verzorging en begeleiding en in alles wat je doet staat warme zorg en het welzijn van de bewoners voorop. Door het meedraaien in het team leer je de bewoners goed kennen en kun je het welzijn en de gemaakte zorgafspraken goed bewaken. Ook merk je meteen waar jouw ondersteuning nodig is.  

Vanuit de indicatie stel je een zorgplan op waarbij je regelmatig de behandeldoelen afstemt met de behandelaren en je evalueert met de bewoner of het cliëntsysteem. Je wordt door collega’s, het cliëntsysteem en behandelaren gezien als het aanspreekpunt voor de bewoner.

Wat breng jij mee?

Charisma en levenservaring… Dit maakt jou de stevige collega die wij nodig hebben. En herken je jezelf ook in onderstaande wensen, dan maken we graag kennis met jou:

Je hebt minimaal een diploma Verzorgende IG niveau 3 met EVV. Of je bent bereid om de aanvulling EVV te behalen.
Je bent leergierig en een prettig persoon om mee samen te werken.
Je weet bij iedere bewoner een lach op het gezicht te toveren!
Collega’s zijn blij met jouw ondersteuning bij zorgvragen en je positieve bijdrage aan de kwaliteit van zorg in het team.
Je weet mantelzorgers optimaal te betrekken bij de zorg en het welzijn van onze bewoners.
Leerlingen en stagiaires weten je te vinden voor vragen en goede begeleiding en raken door jou enthousiast over het vak, onze bewoners en Valkenhof.
Dit maakt het voor jou leuk om bij Valkenhof te werken…

Wie werkt met een warm hart, verdient zelf ook het allerbeste. Zo kun je, als je tenminste bij ons aan boord komt, rekenen op:

Een salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) van toepassing. Je wordt ingeschaald in FWG 40(€2461,95 – € 3417,15 bruto per maand ).
8% vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november;
Je start met een jaarcontract. Gaat het allemaal goed? Dan belonen we dat graag met een contract voor onbepaalde tijd;
Aantal uren in overleg, bvk 22 uur;
De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz;
Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
Sociale en professionele collega’s die bereid zijn een stapje extra voor je te zetten;
Een informele, gezellige werksfeer binnen een organisatie met korte lijntjes.

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan snel via onze site. Vragen? 

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL)/ Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.

Contact

Edwin Etman
Manager zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur
Egala Zorg

Verzorgende IG op locatie Raffy

Breda
In overleg