Projectleider Innovatie

Vitalis is dé specialist in de ouderenzorg en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen op 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen. Onze missie is: de kunst van het gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is, waarbij zelf doen, meedoen en ertoe doen voorop staan. Wij geloven in het elke dag bijzonder maken en het ervaren van (kleine) momenten van geluk. Als medewerker, oudere in de wijk, bewoner, vrijwilliger, mantelzorger of patiënt. Met een breed aanbod aan activiteiten, kunst en cultuur maakt Vitalis het verschil.

Voor het team Innovatie binnen Vitalis zijn we op zoek naar een:

Projectleider innovatie
28 - 36 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Je gaat onderdeel uitmaken van het team Innovatie. Het team bestaat uit 3 projectleiders, 1 innovatie adviseur en 1 manager innovatie. Op het gebied van innovatie werken we intensief samen met elkaar, met alle andere collega’s uit de organisatie en met regionale partners. Het is een open, gedreven, creatief en enthousiast team met een flinke dosis humor!

Wat ga je precies doen?
We zoeken een echte kartrekker! Je bent verantwoordelijk voor het leiden, coördineren en faciliteren van één of meerdere (strategische) organisatie brede en/of regionale projecten en/of innovatie trajecten en de (mogelijke) implementatie daarvan. Vanuit een opdracht of een innovatief experiment stel je een projectplan op incl. risicoanalyse en ben je verantwoordelijk voor de voortgang van het project en bewaak je het budget.

Met jouw gedrevenheid en enthousiasme weet je draagvlak te creëren en weet je verschillende partijen mee te nemen in het project. Uiteraard weet je onze directie met een goede onderbouwing te overtuigen van jouw plan. De projecten kunnen (puur) innovatief zijn maar het kan ook om een efficiëntie of optimalisatie project gaan. Als het om een innovatieproject gaat toets je nieuwe technologieën, producten of concepten op de bruikbaarheid en je beoordeelt de toegevoegde waarde voor Vitalis, waarbij je verantwoordelijk bent voor de verschillende fasen van het innovatieproject zoals bijv. voorbereiding, uitproberen en toetsen in praktijk. Landelijke en regionale ontwikkelingen in ons werkveld pak je als één van de eersten op. Vitalis wil niet alleen blijvend voldoen aan de steeds complexer wordende zorgvraag maar daarin op het gebied van digitale innovaties ook voorop lopen om zo bij te dragen aan geluksmomenten voor onze bewoners, een fijn werkklimaat en een duurzame organisatie.

Wat neem jij mee?
Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, een relevante opleiding (project- of verandermanagement) en een sterke affiniteit met de ouderenzorg. Je hebt ervaring in het leiden van organisatiebrede (verander)projecten. Daarnaast ben je analytisch sterk, heb je een goed gevoel voor verhoudingen en processen en weet je observaties goed om te zetten in adviezen en acties. Het leiden van projecten gaat je goed af omdat je duidelijk communiceert en anderen weet te enthousiasmeren en overtuigen. Trends en ontwikkelingen op het gebied van zorgtechnologien, domotica en robotica volg je als een havik en weet je helder te vertalen in een goed onderbouwd plan.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een mooie uitdaging in een plezierige werkomgeving binnen een zorgorganisatie die volop in beweging is
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie
  • De functie is ingeschaald in de CAO VVT FWG 60 (min. € 3.676,03 – max. € 5.456,77 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33 % (volledige 13e maand), onkostenvergoeding en uitruil van arbeidsvoorwaarden.
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid

Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag vóór maandag 4 december a.s. via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog inhoudelijke vragen bel dan met Suzanne Keizer (Manager Innovatie) op nummer 06 – 1296 2343.

Heb je nog andere vragen bel of app mij, Bianca van de Camp 06 - 1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl

Contact

Bianca Johanna Henrica Jacoba van de Camp
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Anna Zorggroep

Afdelingshoofd Inkoop

Geldrop
32 - 36 uur
Vivent

Opleidingsadviseur

Rosmalen
20 - 28 uur