zoekt een

PERSONEELSPLANNER-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Zorg jij voor de toekomst?

Als personeelsplanner draag je bij aan een actueel overzicht van jeugdzorgwerkers, werkend op behandelgroepen en ambulant. Dit overzicht (rooster) geeft zicht op de toekomstige verloven van de jeugdzorgwerkers. Het is aan jou om te zorgen dat de bezetting op de behandelgroepen elke dag gedekt zijn. Je bent de schakel tussen de medewerkers op behandelgroepen, de zorgmanagers en de flexibele schil van de organisatie. De flexmedewerkers worden door jou ingepland op die verlofdagen en op dagen dat een medewerker ziek wordt.

Personeelsplanner-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

(Parttime, uren en werkdagen in overleg)

Standplaats Breda/ Oosterhout 

Wat ga je doen?

Als personeelsplanner draag je bij aan een actueel overzicht van jeugdzorgwerkers, werkend op behandelgroepen en ambulant. Dit overzicht (rooster) geeft zicht op de toekomstige verloven van de jeugdzorgwerkers. Het is aan jou om te zorgen dat de bezetting op de behandelgroepen elke dag gedekt zijn. De medewerkers van de flex-pool worden door jou ingepland op die verlofdagen. 

Wat vragen we van je?

·        Je hebt minimaal een afgeronde relevante MBO opleidingen (werk- en denkniveau mbo+).

·        Je hebt affiniteit met het werken met systemen, met name Excel.

·        Je beschikt over analytisch vermogen, vooruitdenken, overzicht houden, communicatieve vaardigheden en je bent stressbestendig. 

Wat hebben wij jou te bieden?

•       Je krijgt een jaarcontract bij JoKi-C. Bij een wederzijdse positieve ervaring, bieden we je graag een vaste aanstelling aan.

•       Je werkt nauw samen met de zorgmanagers van de organisatie.

•       Qua salaris doen we je in overleg een passend aanbod voor administratief medewerker A of B (CAO Jeugdzorg) en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

•       We bieden je (interne) trainingen, cursussen en ontwikkelingsmogelijkheden.  

•       Daarnaast kun je bij ons rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een tegemoetkoming in de zorgpremie,  een eindejaarsuitkering en deelname aan onze pensioenregeling.

•       Last but not least: je komt terecht in een prettige en uitdagende werksfeer, binnen een klein enthousiast team.

Wie zijn wij?

Bij JoKi-C draag je een belangrijk steentje bij aan de maatschappij. We zijn een jeugdzorgorganisatie voor het jonge kind en het gezin, met vier locaties in Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout. We werken met zo’n 85 JoKi-C professionals voor ongeveer 200 cliënten.

Meer weten? 

Voor meer informatie kun je terecht bij het secretariaat van Joki-C via telefoonnummer (088) 565 42 00.

Enthousiast geworden? 

Lijkt het je leuk om voor ons te komen werken? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie voor 09 december 2023 o.v.v. personeelsplanner, gericht aan JoKi-C naar secretariaat@joki-c.nl.

Bij indiensttreding vragen wij om een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Recente vacatures

Stichting Vughterstede

Ambtelijk Sectretaris

Vught
4 - 8 uur
De Wever

BPV-consulent Wever College (V230440)

Tilburg
24 - 28 uur
tanteLouise

Medewerker Personeels- en salarisadministratie (PSA)

Bergen op Zoom
24 - 28 uur