zoekt een

Assistent Facilitaire Services

Voor onze locatie de Waalburcht in Papendrecht zoeken wij een gastvrije en veelzijdige assistent facilitaire services. In ons restaurant serveer je met veel plezier maaltijden aan de bewoners. Je hebt diverse schoonmaakwerkzaamheden zorgt dat de boodschappen netjes wordt rondgebracht. Jij vind het belangrijk dat onze bewoners zich op hun gemak voelen!

Wat ga je doen?
 • Je serveert maaltijden aan de bewoners.
 • Je wast af in de spoelkeuken en verricht andere diverse schoonmaakwerkzaamheden.
 • Je brengt de boodschappen rond.
 • Je haalt het afval op en verwerkt deze.

Waar ga je werken?
De Waalburcht in het centrum van Papendrecht is een van onze middelgrote locaties voor verpleegd wonen. De zorg in De Waalburcht wordt verleend vanuit het principe van kleinschalig wonen. In deze kleinschalige woonlocatie vinden bewoners, die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen, een nieuw thuis. In De Waalburcht wonen 76 bewoners met een lichamelijke beperking en dementie. De bewoners met een lichamelijke beperking wonen zelfstandig in een ruim appartement. In huiselijke, kleine woongroepen wonen bewoners met dementie met elkaar, waar zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met hun normen, waarden, gewoonten en rituelen. De Waalburcht biedt een woonomgeving waar naar de bewoner wordt omgekeken.

We vinden het welzijn van onze bewoners heel belangrijk. Daarbij kijken we naar de gewoontes en behoeften van hen. We bieden activiteiten of bezigheden op maat aan.
We ondersteunen het welbevinden van onze bewoners met gezonde voeding, natuur en bewegen. Tevens geven we, indien gewenst, complementaire zorg zoals handmassage, aroma- en muziek- en hondentherapie. We werken volgens de Planetree visie.

Wie ben jij?
 • Je kan zelfstandig goed werken en hebt een gastvrije houding.
 • Je bent bereid om de week weekenddiensten te draaien. Het gaat hierbij om diensten van 16:30 uur tot 19:30 uur.

Wat bieden wij?
 • Je verdient een salaris tussen de € 2.081,25 en € 2.541,15 bruto per maand op basis van 36 uur, je krijgt vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december. Beide 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • De functie is ingedeeld in FWG 15. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt een overeenkomst voor 3 uur per week.
 • Je tekent een contract voor bepaalde tijd.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao vvt, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en profiteert van Rivas Benefits at work.
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met Willy den Toom op 06 27 20 99 66. Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Oscar Bontje (recruiter) op telefoonnummer 06 82 70 61 44.

Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature. Je uploadt daarbij je CV en motivatiebrief.

Contact

Oscar Bontje
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Huishoudelijke hulp bij mensen thuis

Nuland
16 - 20 uur
Stichting PSW

Vacature huishoudelijk medewerker AC Pappelhof

Roermond
8 - 16 uur