zoekt een

Woonondersteuner Reyshoeve - Heerenvelden (V230416)

Wie ben jij en wat ga je doen

Wil jij graag een zinvolle betekenis geven aan het leven van kwetsbare mensen en heb jij een groot hart voor zorg en welzijn. Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen:
Als Woonondersteuner maak je deel uit van een zelfstandig team dat bestaat uit gepassioneerde en ervaren professionals die gemotiveerd zijn om van elke nieuwe dag een mooie dag te maken. Je werkt samen met collega’s in verschillende functies en met diverse disciplines, samen willen jullie de beste zorg voor de bewoner. Als Woonondersteuner zorg je voor een prettig woon-en leefklimaat voor onze bewoners in de huiskamer. Jij creëert een omgeving waarin bewoners een zo optimale kwaliteit van leven hebben. Dit doe je door onze bewoners te begeleiden bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen. Je verzorgt de maaltijden, helpt bewoners verplaatsen van kamers en huiskamers. En je voert huishoudelijke taken uit om de huiskamers netjes en ordelijk te houden. Verantwoordelijkheid en oplettendheid zijn erg belangrijk. Je weet van aanpakken en kan schakelen wanneer nodig is (denk in oplossingen).
Je hebt een hart voor de zorg en de bewoner staat op één .Daarbij begeleid je bewoners naar activiteiten en afspraken en ondersteunt hen bij de activiteiten wanneer dit nodig is. We hebben op afdeling Heerevelden een lange dienst waarin activiteiten met bewoners centraal staat. Zo draag je bij aan een zinvolle dagbesteding voor de cliënt.
Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit maar kan ook goed werken in teamverband.
Je bent flexibel inzetbaar en kunt ook in de avonduren en weekenden werken. Samen met het team maken we de roosters waarin je zelf je wensen en voorkeuren op kan geven. Hierbij kijken we als team hoe we de roosters zelfstandig kunnen maken.
Ook moet je (bijzonderheden) rapporteren en bestellingen kunnen doen. Dit word natuurlijk allemaal uitgelegd door jouw collega's tijdens het inwerken.
Er zijn diverse cursussen die nodig zijn bij deze functie, denk aan sliktraining, HACCP en ziektebeelden..
Een veelzijdige functie, waarbij je direct betrokken bent bij de zorg en welzijn voor de bewoners.

Meer weten?
Bel met Hélène Van Velzen, manager zelfstandige teams, op 06 81067033.

Wij vinden enhousiasme belangrijker dan een mooi CV, sollicitaties zonder motivatiebrief worden dan ook niet in behandeling genomen.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.161.,57 - €2.697,02 per maand volgens cao VVT FWG20 bij een 36-urige werkweek. Uurloon €13,81 (€2.161,57).
  • Een arbeidsovereenkomst voor 16 uren per week, in te vullen in wisselende diensten volgens rooster. Werkdagen zijn doordeweeks maar ook in het weekend, diensten in de ochtend, middag en avond.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt kennis van en ervaring met het organiseren van activiteiten voor ouderen, specifiek ouderen met dementie.
  • Wij verwachten van onze medewerkers dat zij interne trainingen/opleidingen volgen die verplicht zijn wanneer je als Woonondersteuner bij De Wever gaat werken, zoals o.a. sliktraining, HACCP, handhygiëne etc.
  • Je beschikt over een flexibele en gastvrije instelling.
  • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
  • Je beschikt over een goede spreek-, luister - en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal, voor anderstalige volwassenen heb je Nt2 behaald.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Heerevelden is een somatische verpleegafdeling,van 20 bewoners. Bij de ziektebeelden kun je denken aan Parkinson, NAH, COPD, spierziekte, MS, ALS enz. Naast lichamelijke problematiek komen ook psychische en psychiatrische problemen voor. Door al deze verschillende en soms complexe ziektebeelden is afdeling Heerevelden een erg dynamische en altijd in ontwikkeling zijnde afdeling
De appartementen zijn ruim en hebben een eigen badkamer. Hulpmiddelen voor goede en veilige zorg zijn ruim voorhanden.

De bewoners
Onze bewoners voeren zoveel als mogelijk hun eigen regie mbt hun daginvulling. Samen met het team wordt gekeken hoe hierin ondersteuning geboden kan worden.

Het team
Afdeling Heerevelden heeft een deskundig, stabiel en enthousiast team waar met plezier gewerkt wordt. De zorg die geboden wordt is afgestemd op de behoefte van onze bewoner en zijn ziektebeeld(en), waarbij eigen regie van de bewoner centraal staat.

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Hélène Van Velzen, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Cliëntondersteuner

Dongen
16 - 28 uur
Máxima MC

Vrijwilliger Acute Opname Afdeling

Veldhoven
4 - 8 uur
Rivas Zorggroep

Zelfstandig werkend kok

Gorinchem
24 - 28 uur