zoekt een

Helpende Boshuis Den (V230421)

Wie ben jij en wat ga je doen

Uiteraard is vakkundige en professionele zorg bij jou in goede handen! Dat vind je logisch. Wat jou onderscheidt, is dat je dit doet vanuit de werkovertuiging “bewonersgeluk”.
Bewonersgeluk staat voor eigen regie centraal, voor lekker eten en drinken en een fijne daginvulling.

Je komt te werken op etage Den, een afdeling waar zorg wordt gegeven aan bewoners met een somatische zorgvraag i.c.m. bewoners met een beginnende psychogeriatrische zorgvraag. Hierdoor maakt het werken op Den vooral uitdagend en dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Je komt de meest uiteenlopende casussen tegen waarbij je creatief moet en mag nadenken over hoe het beste om te gaan met de situatie.

Als zorgmedewerker op etage Den ondersteun je de bewoners bij de ADL, toiletgang en de maaltijden. Je werkt methodisch en hygiënisch. Je hebt aandacht voor signaleren van het gedrag van bewoners en het rapporteren van bijzonderheden.

Jouw collega's op Den staan stevig in hun schoenen, krijgen energie van het inspelen op het gedrag van hun bewoners en zijn in het bezit van een gezonde dosis lef. Jij ook?
Dus, de ideale baan voor jou als je houdt van afwisseling en interesse hebt in het gedrag en de psyche van de bewoners en elke dag weer opnieuw wil bijdragen aan het bewonersgeluk!

Meer weten?
Bel met Laura Vreijsen, manager zelfstandige teams op 06 –28839623.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.210,77 - €2.853,86 per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao VVT FWG25.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 tot 32 uren per week bespreekbaar, in te vullen in alle diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Helpende niveau 2.
  • Je hebt kennis van psychogeriatrie in combinatie met onbegrepen gedrag.
  • Je hebt de competentie om zelfstandig te kunnen handelen.
  • Je hebt de competentie om te motiveren en te stimuleren.
  • Je bent stressbestendig, daadkrachtig en creatief.

Kom je bij ons werken dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Woonzorgcentrum Boshuis ligt aan de Bredaseweg (terrein Amarant) gelegen midden in het groen van Stadsbos013. Op locatie Boshuis wonen onze bewoners midden in de natuur. De ruimtes in locatie Boshuis zijn zo ontworpen dat de natuur ook binnen komt. Door de grote ramen is er veel lichtinval en zicht op de omgeving. De locatie heeft, omdat het net nieuw gebouwd is, het zorgaanbod op een andere wijze invulling kunnen geven. Eén uitgangspunt hierbij vormt “leven in vrijheid” voor alle bewoners.

Op locatie Boshuis is veel ruimte voor ontmoeting. Niet alleen in de gezamenlijke woonkamers, maar ook in de brasserie of in de recreatietuin.Deskundige medewerkers en vrijwilligers van Boshuis staan voor de bewoners klaar.

De zorgstudio’s in Boshuis zijn geschikt voor mensen met een zorgzwaartepakket 5 en 7 met behandeling.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Laura Vreijsen, manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Helpende, verzorgende of verpleegkundige

Geertruidenberg
In overleg
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg