Werkbegeleider Future ICT & Design (FID), aandachtsgebied programmeren

Voor onze werkervaringsplek Future ICT & Design (FID), zijn we op zoek naar een Werkbegeleider met als aandachtsgebied programmeren. 

Wie zijn we, wat doen we?
Futuris zorg & werk is een zorgaanbieder met een afdeling gericht op dagbesteding en re-integratie naar werk. Future ICT & Design is een ICT-bedrijf en werkervaringsplek van Futuris. De deelnemers die hier werken hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt hierbij denken aan (jong)volwassenen met een ontwikkelingsstoornis zoals autisme, ADHD, angstproblematiek, depressie, persoonlijkheidsproblematiek en PTSS.  De deelnemers zijn bij FID vanwege hun affiniteit met de materie en om te leren wat werken in een reguliere werkomgeving is. Betaald werk is vanwege uiteenlopende redenen (nog) niet mogelijk. 

 

Als werkbegeleider zorg je voor een veilige en leerzame omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de deelnemers, zowel individueel als in groepsverband. Je brengt onze deelnemers kennis en vaardigheden bij op het gebied van programmeren. Je motiveert en stimuleert deelnemers en je hebt regelmatig overleg met collega’s. Je bent daadkrachtig, kan projectmatig werken, bent creatief in het zoeken naar oplossingen en in staat zelfstandig te werken.

Wij zoeken

Een HBO-er met kennis en ervaring op het gebied van ICT en programmeren. Onze deelnemers zijn bijvoorbeeld vooral bezig met JavaScript, React, NodeJS, C# en Python. Kennis van Scrum is wenselijk. Het is een pre als je ervaring hebt met het begeleiden van onze doelgroep óf interesse hebt om je te bekwamen in het begeleidingsaspect. Ben jij die ICT-er met vooral óók die interesse om je medemens écht te helpen?

 

Wat bieden wij?
Dienstverband van 8 uur per week (bij voorkeur verspreid over 2 dagen). 

Een kans om maatschappelijke impact te maken met het overbrengen van jouw programmeerexpertise op onze deelnemers met veel ontwikkelpotentieel. Breng hen weer net dat stapje dichter bij die arbeidsmarkt van onze hightech stad Eindhoven.

Wij bieden een omgeving waarin jij je expertise kwijt kan om softwareprojecten samen met onze deelnemers naar een hoger niveau te tillen en misschien zelfs aan de markt te brengen.

Salaris: volgens cao-ggz: schaal 45.

Interesse:

Stuur je motivatie + cv naar ilsevandenberk@futuriszorgenwerk.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Iwan van Hagen op 06-33 36 35 21.

Zie ook: www.futuriszorgenwerk.nl en www.future-id.nl

Recente vacatures