zoekt een

Verzorgende (IG) - thuiszorg Uden

Verzorgende, niveau 3 - Ondersteuning Thuis Uden
12 - 32 uur

Laverhof biedt zorg en ondersteuning aan mensen die een beroep op ons doen. Dat doen we respectvol en met aandacht, samen met hun familie en vrienden, als onderdeel van de lokale gemeenschap. We blijven zien wat er wél kan. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden die we bij Laverhof in huis hebben en blijven ontwikkelen, met al onze collega’s die we volop de ruimte bieden om te groeien. In hun vak en als mens. Zodat we elke dag de best mogelijke menswaardige zorg en ondersteuning bieden. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.

Dit ga je doen
Op basis van het zorgplan verleen je zorg en begeleiding aan cliënten in de thuissituatie. Je richt je op het ondersteunen van het zelfmanagement van cliënten, hun naasten en sociale netwerk en draagt hiermee bij aan goede zorg, kwaliteit van leven en een zinvolle daginvulling.
 • Je ondersteunt, verzorgt en begeleidt cliënten in de thuissituatie, bevordert het welzijn en biedt structuur.
 • Je onderzoekt de zorgvraag van de cliënt en stelt in samenspraak met de cliënt en andere professionals rondom de cliënt het zorgplan op of bij.
 • Je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen en ondersteunt cliënten waar nodig bij hun persoonlijke verzorging.
 • Je ondersteunt en informeert de cliënt en zijn/haar naasten, betrekt waar mogelijk het sociaal netwerk, creëert vertrouwen en stemt samen, met elkaar, af wat goede zorg is.
 • Je overziet de zorgverlening voor cliënten met een wisselende zorgvraag, stemt af met collega’s en stuurt bij waar nodig. De lijntjes met de wijkverpleegkundigen, casemanagers, huishoudelijke hulpen en behandelaren zijn kort.

Dit breng jij mee
Om de genoemde zorg te kunnen leveren is het diploma verzorgende niveau 3 IG een voorwaarde*. Daarnaast heb je affiniteit met onze cliëntengroep en de bijbehorende (gedrags)problematiek, waardoor je zorgvuldig kunt omgaan met verschillende zorgsituaties. Je gaat graag zelfstandig op pad, maar vindt het ook leuk onderdeel om uit te maken van een bevlogen team.
 • Afhankelijk van het type afdeling waar je wilt werken kun je ook bij ons aan de slag met een afgeronde opleiding persoonlijk begeleider, woonbegeleider mmz niveau 3 of 4, social work etc. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen onze organisatie.

Dit bieden wij jou
 • Afwisselend en uitdagend werk waarbij je veel vrijheid van handelen hebt.
 • Contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar.
 • Uren in overleg, we luisteren graag naar jouw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden.
 • Werkrooster in samenspraak met collega’s en bij voorkeur zonder gebroken diensten. Heb je nog jonge kinderen? Dan passen we samen je diensten aan op een planning die bij jouw gezinssituatie past.
 • Leuke arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, fietsplan en mobiel-devicesplan.
 • Een brutosalaris tussen de € 2.391,72 en € 3.177,10 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 35), exclusief onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en 13e maand.
 • Volop ruimte voor beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?
We leren je graag kennen! Reageren kan via de sollicitatieknop. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Yolanda Verstegen, teammanager zorg, via 073-5442727 of yolanda.verstegen@laverhof.nl.

Contact

Yolanda Verstegen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Nachtzorg Phila Rank, Gorinchem

Gorinchem
16 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider Complex zorgintensief

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur