zoekt een

Begeleider Dagbesteding Muziek

"Help je mij bij het ontwikkelen van mijn muzikale talenten? Creëer je voor mij een ontspannen sfeer zodat ik echt van een moment kan genieten?"

Waar ga je werken?
Met jouw engelenstem en/of muziekinstrument weet jij als begeleider dagbesteding de cliënt en zijn omgeving geënthousiasmeerd te houden om samen muziek te maken. Ben jij die begeleider, met afgeronde een afgeronde zorgopleiding, die wij zoeken?

Je komt te werken binnen onze dagbesteding in Geldermalsen en kinderdagcentrum de Rietpol. Op deze locatie in Geldermalsen komen cliënten variërend van een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, over het algemeen wat oudere cliënten. Cliënten worden door jou begeleid individueel of in een groepje of op de woning. Sommige cliënten vinden het leuk om zelf te zingen, anderen genieten van de muziek en de interactie met jou.

Op locatie de Rietpol zijn het cliënten onder en/of net boven de 18 jaar.

Met wie ga je werken?
Personen met een Lichte - tot ernstige Verstandelijke Beperking. Zij vinden het lastig de wereld om hen heen te begrijpen. Jij weet hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar de talenten en wensen/behoeftes, zodat de cliënt zijn competenties kan vergroten én kan genieten van het deelnemen/ervaren van muziek.

Hoe ga je werken?
Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. We begeleiden de cliënten o.b.v. de methodiek triple C, waarbij je voor een vertrouwde omgeving. Dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team. Het team dagbesteding biedt dagelijks aan ongeveer 70 cliënten een betekenisvolle dagbesteding. Je doet met team overleggen mee met dit team en bent er een onderdeel van. Daarnaast werk je als solist. Je hebt een eigen muziekruimte en gaat daarnaast ook naar de dagbestedingsgroepen en naar diverse woningen.

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2685 euro en 3749 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met Leonne Pothuizen (recruiter) op telefoonnummer:+31616011727 of e-mailadres: leonne.pothuizen@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

recruitment

Contact

Leonne Pothuizen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures