Verpleegkundige Geriatrie

Verpleegkundige | Geriatrie | Gemiddeld 24 – 36 uur per week | Bergen op Zoom

Ben jij de gedreven verpleegkundige met een hart dat klopt voor de zorg van kwetsbare ouderen? In een acute setting waar hoogwaardige zorg wordt verleend aan een van de meest uitdagende patiëntengroepen? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Werken in een dynamische organisatie.
De Geriatrie is niet zomaar een afdeling; het is een medisch specialisme gewijd aan de zorg voor oudere patiënten met een scala aan complexe lichamelijke, psychische en sociale uitdagingen. De combinatie van lichamelijke en geestelijke problemen kan het zelfstandig functioneren van ouderen bemoeilijken. Bij de behandeling ligt de nadruk op herstel en behoud van de zelfredzaamheid.  

Patiënten op de geriatrische afdeling worden behandeld voor ziekten die samenhangen met het ouder worden, vaak met meerdere gelijktijdige problemen zoals geheugenproblemen, acute verwardheid, onverklaarbare valincidenten en infecties.

De afdeling Geriatrie vormt een hecht, vrij jong team, waarin verpleegkundigen en artsen op een gelijkwaardige en prettige manier samenwerken om hoogwaardige patiëntenzorg te waarborgen. Samen ontwikkelen we initiatieven die aansluiten bij de nieuwste visie binnen geriatrie.

We dagen jou elke dag uit
In jouw rol van verpleegkundige bied je zeer persoonsgerichte zorg aan kwetsbare ouderen. Wat deze zorg uniek maakt, is de brede klinische benadering die je hanteert bij de behandeling van patiënten, waarbij niet alleen 'orgaangericht' wordt gewerkt. De complexiteit van de doelgroep daagt je regelmatig uit tot klinisch redeneren en intercollegiaal overleg.

De aard van de zorg is acuut, waardoor elke dag anders is en vol zit met variatie in je werk. Je gaat verder dan het verlenen van complexe verpleegkundige zorg aan het bed; je vertegenwoordigt de patiënt actief tijdens het multidisciplinaire overleg en betrekt de mantelzorger nauw bij de zorg. Jouw actieve rol in het trainen van de zelfredzaamheid van de patiënten en het aanmoedigen van hun regie is van onschatbare waarde.

Als verpleegkundige op de Geriatrie maak je echt het verschil voor kwetsbare ouderen!

Wij bouwen op jouw enthousiasme en expertise

Je hebt affiniteit met de kwetsbare geriatrische patiënt, bent enthousiast en hebt een positieve houding. Je bent een benaderbaar persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je neemt de tijd en bent geduldig. Verder neem je mee:

  • Een mbo- of hbo-diploma verpleegkunde inclusief BIG-registratie
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en het zelfstandig kunnen werken in een multidisciplinaire omgeving. 

Het Bravis ziekenhuis
Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Dit biedt Bravis jou

  • Salarisschaal conform FWG 45 Cao Ziekenhuizen, min.  € 2.832,- max.  € 3.824,- op basis van 36 uur per week;
  • Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot omzetting voor onbepaalde tijd;
  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.
  • Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of pdf-bestand. Je ontvangt snel meer informatie over het vervolg van de procedure.  Wil je meer weten, neem dan contact op met Anneriek van de Wege, Teamleider Geriatrie via 06-57 88 06 02. 

Liever eerst meelopen? Neem ook dan contact op met Anneriek van de Wege middels bovenstaand telefoonnummer. 

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje. 

Recente vacatures

Face to Face thuisbegeleiding

Ambulant begeleid(st)er regio Eindhoven

Budel
28 - 36 uur
Silver Psychologie

Kwaliteitsfunctionaris

Tilburg
Parttime
Huisartsencoöperatie West-Brabant

Psysician Assistants en Verpleegkundig Specialisten in de ...

Roosendaal
In overleg