zoekt een

Vacature ambulant begeleider B PSW Thuis

Hou jij van een uitdaging en word jij vrolijk van het helpen van anderen? Mag voor jou iedere werkdag anders zijn? Sta jij stevig in je schoenen en werk je graag zelfstandig? Dan is dit je kans!

Werken in de ambulante zorg is uitdagend, soms spannend, maar vooral heel erg leuk. Wil jij meehelpen de zorg en de ondersteuning in deze regio toekomstbestendig te organiseren? PSW Thuis omgeving Leudal is voor gemiddeld 24 tot 28 uur per week op zoek naar een ambulant begeleider B.

Wat ga je doen?
Bij PSW Thuis vinden wij het belangrijk dat mensen met een beperking hun leven kunnen leiden op de manier zoals zij dit zelf willen. Vertrouwen, eigen regie en eigenaarschap vinden wij hierin belangrijk. Samen met de cliënt onderzoek je de hulpvraag en leg je doelen vast in een ondersteuningsplan. De begeleidingsstijl is gericht op het versterken van het sociale netwerk en de inzet van voorliggende voorzieningen.

Als ambulant begeleider B bied jij ondersteuning bij uiteenlopende begeleidingsvragen voor mensen die zelfstandig (willen) wonen. Vaak zijn dit mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en/of multi-probleem gezinnen. Bijkomende problematieken kunnen zijn; verslaving, geldzorgen, psychische en/of psychiatrische problemen, autisme en ADHD.

Tevens ben je een spin in het web wat betreft het onderhouden van contacten met overige betrokken hulpverleners en instanties. Hierin trek je samen op met de cliënt. Dit vergt afstemming, flexibiliteit en ‘out of the box’ denken van jou als ambulant begeleider. Het doel is om ervoor te zorgen dat de cliënt uiteindelijk zelfstandig, met steun van mensen in de omgeving, vooruit kan.

Wat hebben wij te bieden?
 • Goede werksfeer en leuke collega’s;
 • Flexibiliteit en vrijheid om werk en privé goed te combineren;
 • Ontwikkelingskansen en opleidingen;
 • Direct een vast contract, inschaling CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 op basis van functie en ervaring: min. €2537, - en max. €3432,- bruto/maand (op basis van 36 u/w);
 • Je krijgt boven op je wettelijke verlofuren 14,4 stichtingsuren én 57 Persoonlijk Budget Levensfase-uren (PBL) bij een fulltime dienstverband;
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering;
 • Binnen PSW zijn er verschillende mogelijkheden om extra te werken. Bijvoorbeeld; structureel extra contracturen werken in de flexpool of incidenteel extra werken via "diensten plukken" waarbij je naast je reguliere uren extra diensten kunt plukken op het moment dat dit past bij jouw privéleven. Zo hou je regie over je eigen rooster en werk-privé balans;
 • Ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Wat verwachten wij van jou?
 • Je hebt een agogische opleiding op minimaal mbo niveau 4 afgerond;
 • Je hebt relevante werkervaring binnen het sociaal domein;
 • Je bent bereid om te werken wanneer de hulpvraag van de cliënt actueel is, dat kan ook in de vroege avonduren zijn;
 • Je beschikt over een rijbewijs en een auto;
 • Je hebt lef, staat stevig in je schoenen, werkt oplossingsgericht, bent flexibel, kunt goed met mensen omgaan en je houdt wel van een beetje actie.

Vragen?
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Joy Stevens via telefoonnummer: 06-20823150

Direct solliciteren?
Ga naar www.werkenbijpsw.nl en laat jouw sollicitatie achter bij de betreffende vacature.

Contact

Laura Popken
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Ambulant Begeleider Complex NAH

Bergen op Zoom
28 - 32 uur
ORO

Integraal begeleider Complex Gedrag

Helmond
24 - 36 uur
SDW

Persoonlijk begeleider WLC Zuiderdreef

Bergen op Zoom
24 - 36 uur