zoekt een

Senior IT-Support Engineer (Hybride werken)

Ben jij een Senior IT-Support Engineer die de dagelijkse ondersteuning coördineert en regisseert? Kun jij er voor zorgdragen dat complexe vraagstukken worden opgelost met onze IT-leveranciers? Draag jij bij aan de ontwikkeling van nieuwe supportprocessen en procedures om de dienstverleningskwaliteit te verbeteren?

Met jouw ervaring en sterke communicatieve vaardigheden speel je een cruciale rol in een team van 6 collega's, waarbij je kennis overdraagt aan junior en medior supportmedewerkers. Deze functie biedt uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei binnen deze zorgorganisatie. Herken jij jezelf hierin lees dan verder!

Wie zijn wij

Als humanistische zorgorganisatie stellen wij de mens centraal in alles wat we doen. We geven ieder individu de ruimte om zich naar eigen vermogen en behoefte te ontwikkelen om zo een volwaardige plek in de samenleving te vinden en te houden. Hierin dragen wij bij aan het geluk van “Bram” (onze cliënten, medewerkers en dus ook jouw geluk)   

Op ons Centraal Bureau in Nieuwegein ontmoeten we elkaar, zodat we als team verbonden blijven en kunnen sparren en bouwen aan een nog beter gestuurde organisatie. Daarnaast werken wij ook vanuit huis en faciliteren wij dan ook graag een mooie werkplek bij jou thuis.

Wat draag jij bij aan onze organisatie?

Als Senior IT-Support Engineer vervul je de rol van projectleider en inhoudelijk IT deskundige. Geen dag is voor jou hetzelfde – kort samengevat kom je het volgende tegen in jouw werk:

Regie voeren over onze IT-leveranciers en draagt zorg dat oplossingen conform SLA’s en doelarchitectuur gerealiseerd worden
Als intern projectleider de realisatie rondom lokale IT en domotica aansturen en begeleiden
Je gaat op pad bij de locaties langs om hun functionele eisen & wensen rondom lokale IT en domotica op te halen
De impact analyse en uitrol van wijzigingsverzoeken voor lokale IT en domotica, daarbij geef je advies over de verschillende mogelijkheden die er bestaan
Je draagt zorg voor planning en afstemming met stakeholders betrokken bij lokale IT en zorgdomotica projecten.

Dit ben jij

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Support Engineer of in een gelijksoortige functie met coördinerende taken
 • Je bent oplossingsgericht en hebt een analytisch denkvermogen
 • Je hebt kennis van het beheer op Office 365 en Active Directory
 • Je hebt kennis van LAN & WLAN, SDWAN en Firewalls
 • Ervaring met beheer en implementatie van telefonie en zorgdomotica systemen zijn een pre
 • Opleiding en certificering voor Microsoft Azure (AZ-900, AZ-104) en installatie en configuratie van Microsoft systemen en Endpoint
 • Management (MD-100 en MD-102) zijn eveneens een pre.

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Wij geloven namelijk in de kracht van een vitale en gezonde, blije medewerker. Zo kan jij echt het verschil maken binnen HDMH. Onze humanistische achtergrond is voelbaar, zit in ons DNA en dat maakt dat wij oprecht in jou als mens geïnteresseerd zijn. Iedereen is uniek. Juist de verschillen tussen mensen helpen ons om nog beter bij te dragen aan het geluk van onze “Bram” (onze cliënten, medewerkers en dus ook jouw geluk!). En dat dragen wij ook uit in onze dienstverlening. Samen, naast elkaar en vanuit eigen regie en verantwoordelijkheid in alle vrijheid. 

Wat kan je nog meer verwachten?

 • Een warm welkom in een enthousiast en gedreven team, we zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng  
 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in salarisschaal FWG 50/55 cao gehandicaptenzorg, maximaal € 4.712,-
 • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Een vast contract met een proeftijd van 2 maanden  
 • En we bieden je volop opleidingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of whatsappen met Sharma Punwasi | Manager ICT ai, 06-11596362 of Jennifer van Oorschot | Adviseur werving & selectie 06-15595244.
Solliciteren? Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. 
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Jennifer van Oorschot
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

IMW regio Tilburg

Ondersteuner ICT

Tilburg
Parttime
Futuris zorg & werk B.V.

Werkbegeleider Future ICT & Design (FID), aandachtsgebied ...

Eindhoven
Parttime