Doktersassistent

Vitalis is dé specialist in de ouderenzorg en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen op 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen. Onze missie is: de kunst van het gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is, waarbij zelf doen, meedoen en ertoe doen voorop staan. Wij geloven in het elke dag bijzonder maken en het ervaren van (kleine) momenten van geluk. Als medewerker, oudere in de wijk, bewoner, vrijwilliger, mantelzorger of patiënt. Met een breed aanbod aan activiteiten, kunst en cultuur maakt Vitalis het verschil.

Doktersassistent
24 - 36 uur per week

(als jij de juiste bent voor deze functie, komen we er met de uren samen wel uit)

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Als doktersassistent ondersteun je de vakgroep artsen die bestaat uit zo’n 28 bevlogen Specialisten Ouderengeneeskunde, Artsen, Verpleegkundig specialisten, AIOS, HAIO en Coassistenten. Dit team wordt over alle intramurale locaties, 13 in totaal, ingezet. Het team van doktersassistenten vormt een eigen vakgroep die zelfsturend functioneert. Samen met 5 directe collega’s werk je vanuit ons kantoor op Wissehaege. De vakgroep artsen, en de vakgroep van doktersassistenten in het bijzonder, is laagdrempelig en informeel waarbij wij het niet alleen belangrijk vinden dat je als collega op je plek bent maar ook als persoon zien we je staan!

Wat ga je precies doen?
Als doktersassistent bedrijf je mentale topsport door vanuit kantoor telefonische triage te verrichten waarbij uitvoerige analyse van de casus, zorgvraag en klinisch beeld centraal staat. Onze doktersassistenten zijn naast topsporters ook nog eens organisatorische duizendpoten. Ze onderhouden contacten en plannen afspraken met én voor families, collega’s, artsen, ziekenhuizen en medische leveranciers. Voor onze cliënten bieden wij ook een luisterend oor en waar nodig spuiten we deze ook uit. Het is goed om te weten dat je als doktersassistent binnen Vitalis wel degelijk een andere rol hebt dan die binnen een huisartsenpraktijk en ziekenhuispolikliniek. Je bent bij ons veel vóór de cliënten bezig en iets minder mét de cliënten. Je krijgt ruimte om advies uit te brengen en mee te denken om onze vakgroep verder te professionaliseren. Om volledig op de hoogte te blijven van de meest recente vakinhoudelijke (medische) kennis neem je regelmatig deel aan trainingen.

Wat neem jij mee?
Je beschikt over een diploma doktersassistent MBO 4, CREBO erkend of je bent bereid deze opleiding te gaan volgen terwijl je bij ons werkt. Je hebt jouw rugzak gevuld met relevante ervaring en zou die bij ons graag verder willen vullen. Wat wij als team net zo belangrijk vinden is dat je het prettig vindt om in een hectische omgeving te werken en onder druk moeiteloos het overzicht blijft houden en de juiste prioriteiten weet te stellen. Het continu schakelen tussen diverse werkzaamheden zonder zaken te vergeten is jouw 2e natuur. Je denkt in concrete oplossingen en communiceert helder waardoor er op jou gebouwd kan worden. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt! Dit alles doe je vanuit een sterk ontwikkeld inlevingsvermogen. Jouw werkdagen worden in onderling overleg bepaald.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een informele werkomgeving in een hecht team waar gezelligheid en hard werken hand in hand gaan
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
  • Je werkt in een zelf organiserend team waarbij jouw input écht telt
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • We belonen onze medewerkers goed volgens de CAO VVT FWG 40 (min. € 2.461,95 – max. € 3.417,15 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)

Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie vóór dinsdag 5 december via onze ‘Solliciteer direct’-knop.

Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-10475176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl

Contact

Bianca Johanna Henrica Jacoba van de Camp
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Pantein

Assistent Zorg & Welzijn (in opleiding)

Gennep
16 - 20 uur
SWZ

Centralist Nachtdienst

Son en Breugel
Parttime
Medicinfo B.V.

Medisch assistente

Tilburg
Parttime